MODUL1 CUP

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Des 2003

Deltakere fra NJJK: Aleksander Bakken, Stian Bakken, Ole Moland, Lars Moland og May Linn Hystad.


Lagleder: Eivind Skjollby.





Andreas Strand hadde klart å få med seg hele 49 deltakere fra Norge til å delta på Modul1 cup i år. Til sammen var det 284 påmeldte derav 242 som dukket opp. Over 40 svenske klubber deltok. Vanligvis pleier det visstnok til å være enda flere deltakere men i år var det flere kolliderende stevner og samlinger som hindret dette.



Last ned Aleksanders te-guruma
Litt uheldig møtte Aleksander og Stian hverandre i første kamp. Aleksander kastet en fin uchi-mata og vant kampen. Etter dette vant Aleksander to kamper til der han i den ene kastet en nydelig te-guruma. Aleksander tapte en kamp der motstanderen kastet en ko-soto-gari /tani-otoshi. Stian var liten i forhold til motstanderne men kjempet bra og lenge i de 4 kampene han fikk gå.



Ole gikk tre kamper. Han vant de to innledende kampene og kom som nr. 1 ut av puljen. Semifinalen var svært spennende og veldig jevn. Dessverre ble det tap på Ole. Ole fikk derfor bronse.



Lars vant en og tapte en kamp i innledende runde og kom som nr. 2 ut av puljen. Da møtte han Lars Morales i semifinalen. Lars (Moland) var veldig innstilt på å vinne denne kampen og gikk veldig bra. Morales fikk inn et kast i siste sekund men heldigvis klarte Moland å snu seg fort i lufta og Morales fikk bare en yuko. Moland hadde to yuko-er og vant derfor denne kampen. I finalen møtte Lars en lur svenske, Thomas Källander, som han møtte i innledende runde. Lars kjempet bra men plutselig havnet han på ryggen.. Lars fikk sølv.



Undertegnede deltok i to klasser, -57 Damer og i åpen vektklasse Damer.


Vant 7 av de 8 kampene jeg gikk til sammen. Alle på Ippon (-: . Vant 2 kamper på armbend(!), 3 kamper på feiinger, en på holdegrep og en på en kontring bakover. Jeg fikk Gull i –57 klassen og sølv i Åpen vektklasse! Jeg burde vel kanskje egentlig klart å kapre gullet i åpen vektklasse også, men gikk på et bittert tap mot fremadstormende –63 junior Maja L. Christiansen fra Norge. Jeg begynte denne kampen med å få en scoring.. men plutselig, slik som Lars, havnet også jeg på ryggen. (revansjen kommer forhåpentligvis snart (-: )



Eivind var som alltid en strålende lagleder. Det var en veldig hyggelig og fin tur. Det ble litt lenge med 7 timer i buss hver vei så neste gang håper jeg også Larsene tar bussen slik at vi får litt mer underholdning. Vi var ute og spiste i Södertälje både Lørdag og Søndag. Det var koselig. Maten var god, utenom biffene som Eivind bestilte (-:, og vi hygget oss veldig!



- Se 13 bilder fra stevnet


- Se 7 videosnutter



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.