KM 2004

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Feb 2004

KRETSSTEVNE FOR BARN


Utøverne våre her var Vegard Kristiansen, Stian Bakken, Ole Jørgen Walmestad, Martin Gagnum, Simen Aas, Øystein SYnstad og Håvard Kaasen.



Vegard gikk noen tøffe kamper, men kjempet bra, og vant alle kampene sine 4 kamper. 3 av dem på O-goshi. Stian vant også alle sine, og slo også gode Mads fra Ippon med en ko-uchi-gari.



Martin og Ole Jørgen gikk i samme gruppe. De vant alle sine kamper før de møtte hverandre. Der var Martin hakket vassere, og vant.



Simen og Øystein var i samme gruppe, og Øystein ble kastet hardt i sitt første stevne av lagkamerat Simen. Øystein fikk med seg god erfaring, og Simen vant alle kampene sine! Håvard vant den første kampen sin, men i den andre ble han kvalt av motstanderen. Han syntes ikke noe om det, og valgte å trekke seg fra resten av kampene.



Flott innsats av alle våre barneutøvere! Alle fikk medaljer og diplom for innsatsen.



KRETSMESTERSKAP 2004


Våre deltagere var Karl Brage Fredriksen, Mette Johansen, Aleksander Bakken, Ole Moland, Øyvind Stiansen, Kjetil Stiansen, May Linn Hystad og Lars Moland.



Aleksander, en av våre nye landslagsutøvere, gikk 4 kamper idag, og vant alle greit. Han kastet to ganger ippon-seoi-nage og en flott kata-guruma. Enkel match for Aleksander, som med det ble dagens første kretsmester.



Kjetil Stiansen skulle prøve seg i ungdom for første gang, i -60 kg. Han vant den første kampen lett med en fin koshi-guruma, og osae-komi. Tapte den neste kampen på en tvilsom ne-waza avgjørelse av dommeren, og også den siste kampen mot Traverso fra Ippon. Bronse til Kjetil. Ikke verst i det første ungdomsstevnet.



Karl Brage gikk også sitt første stevne som ungdom. Bra start, men kom ikke ut av angrepene fort nok, og han ble kontret. Gikk sin beste kamp mot Grytting som er på ungdomslandslaget, så med mer erfaring på Brage kjemper han jevnt med disse gutta.



Mette, den andre av våre landslagsutøvere, møtte ikke stor motstand i jenteklassen. Hun herjet, og vant som hun ville. 4 strake seire, og kretsmesterskap på Mette.



Øyvind var i en av de tyngste klassene, og gjorde sine saker bra. Han vant alle kampene sine, to av dem med ne-waza, og viste også en fin o-guruma. Han kan også smykke seg med tittelen: Kretsmester 2004.



Ole var i den største klassen for ungdommene. Han vant innledende pulje med flotte ippon-kast, overbeviste i semifinalen, og vant med ne-waza i finalen, og tittelen var hans.



May Linn var storfavoritt på forhånd, og infridde. Kastet en flott tai-otoshi (med god coaching fra undertegnede) i den første kampen. Den neste hadde hun planer om uchi-mata, men gikk tilbake til den tryggere tai-otoshi etterhvert. Ippon der og, May Linn er kretsmester.



Lars deltok i den store samlesekken med senior-utøvere, og skulle få det tøft. Første kamp var mot Helmeriksen fra Oslo JK. Det ble en lang kamp. Første etter 7 minutter kom avgjørelsen, en sumi-gaeshi som ga Lars seieren. I neste kamp ble det tap mot en stor og sterk oransjebelte, mens Lars kastet en flott kontring, ko-uchi-gari, i kampen deretter. Siste ble tap mot en ny sterk kar. Bronse til Lars.





Totalt endte vi med 5 gull og 2 bronse på våre 8 utøvere. Ikke verst!



Bilder og video:


- 11 bilder fra stevnet


- 7 videosnutter fra stevnet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.