Bronse til Alfredo i EM!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Nov 2007

Originalt skrevet av: Morten Kompen og Lasse Kristiansen

Evig-unge Alfredo Chinchilla hentet hjem noe så sjeldent som en norsk bronsemedalje ved Europamesterskapet i judo, helgen 16-18 november 2007. På godt norsk heter det kanskje veteran-EM, men ’european masters’ høres mye tøffere ut – og når det gjelder Alfredo – blir dette også en mye mer riktig betegnelse. Bronse i dette prestisjetunge stevnet med alle de gamle store storhetene samlet må vel sies å være rått selv av en gammel ringrev som Alfredo.



Denne mannen har så mye medaljer at han er kommet ut av tellinga...(medalje i student VM og bra plassering fra OL i 1984 blant annet). Det smakte nok godt med en EM medalje også!



Alfredo var litt skuffet etter en ”arbeidsulykke” i semifinalen, som han uttalte det selv, men skjerpet seg og vant siste kampen om bronsen.


Alfredo gikk totalt 5 kamper, og måtte kun bite i gresset for tyskeren som vant vektklassen -66 kg.



En annen ’master’, Stig Traavik (deltagelse i olympiske leker 1992), skulle også ha deltatt, men kom dessverre ikke til start denne gang.



Logg inn på www.ippon.org og se resultatlistene å la dere imponere over alle gamle stjerner . Nå er det VM for disse gamle gutta neste år så vi får håpe dette inspirerer til videre ”satsing” og kanskje flere vil børste støv av drakta å prøve å henge seg på!



Vi gratulerer Alfredo med en STOR prestasjon!!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.