LITE SØVN OG MYE MORO

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Mai 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Hele overnattingen begynte litt skjevt da det ble påvist ringorm på torsdag med den følgen at dojoen måtte klores ned, i tillegg til at to av fire medhjelpere måtte melde avbud.


Det viste seg at barna synes det var gøy å vaske, og med mye hjelp fikk vi vasket en del før det ble reise til veitvet bowling. Med hjelp av Pappaene til Brage og Fredrik, i tillegg til Sverke (Pappaen til Rasmus og Sam) fikk vi kjørt hele gjengen i et lass. På veitvet ventet Lars og vi spilte bowling og spiste Pizza.



Som seg hør og bør på guttetur fikk vi en liten skade, men Osman var kjempetøff og lot seg ikke hindre av bowlingskader på overnattingen ;)



Sverke var med på bowlingen og hjalp til med å få barna tilbake til Haugerud. Stor takk for det!!! Uten denne hjelpen hadde Lars og undertegnede sannsynligvis slitt litt...



Vel hjemme på Haugerud ble det mer vasking, og Brage utmerket seg som en kjempevasker og tok nesten hele dojoen alene!



Etter nøye soveplass-sjekk av General Narve og Oberst Lars, ble det litt film før første trening begynte. Undertegnedes lag vant Sumo-konkurransen, og alle var kjempemotiverte.



Etterpå ble det en sprett og innebandy for de som ville, men de fleste endte opp med å se på film. Noen ville gjerne døgne (være opp hele natta!), men de siste gikk til slutt og la seg 06:00.



Som advart om tidligere på kvelden ble barna vekket av brannøvelse klokken 08:15, og brukte litt tid på å tømme dojoen (to og et halvt minutt), gør de kom ut i solskinnet og ble overrasket med frokost i det grønne. Etter en matbit og litt klaging over at det var kaldt, hadde Lars og undertegnede laget en ”fantastisk” treningsøkt med mange nye utfordringer. Etterhvert hørte man faktisk latter i dojoen selv om alle var stuptrøtte.



Takk for nå og vel møtt til neste NATTRENING



Rei fra Narve



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.