Jubileumsfest - NJJK 50 år!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Des 2010

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Over 60 unge og eldre møttes for å feire at NJJK har eksistert i 50 år. Utenom NJJKerne hadde vi besøk av den japanske ambassaden ved Kaoru MOCHIZUKI og judoforbundet ved Vibeke Thiblin(president) og Kristoffer Halmøy(Generalsekretær).



Vi hygget oss veldig med både god mat og drikke samt veldig mange gode og morsomme taler.


Vibeke Thiblin snakket om NJJKerne som spesielle, litt rare, sjarmerende og inkluderende. Vi fikk en fin jubileumsplakat med gratulasjon fra forbundet samt en sjarmerende blomst i tillegg til den morsomme og NJJKbeskrivende talen. Les mer om presidentens opplevelser fra festen her.



Alle talerne kom med gode historier og hva NJJK har betydd for den enkelte. Noen, som meg selv, er oppvokst i NJJK og ser på stedet som sitt 2. hjem og til tider sitt 1. hjem. NJJK er som en stor familie der vi blir tatt godt vare på men også diskuterer som en vanlig familie ville gjort. Vi hadde ikke vært de samme personlighetene uten NJJK. Vi som har vært lenge i NJJK har opplevd så sinnsykt mye i forbindelse med klubben og det gjør at jeg blir emosjonell når skriver om hva klubben har betydd. Jeg har selv funnet noen av mine beste venner i NJJK og har dessuten funnet verdens beste kjæreste der, Lars Vasaasen, og har derfor mye å takke for.



Stian Jespersen er kjempeflink til å prate i foramlinger så det var ingen overraskelse at han ble raskt plukket ut til å være toastmaster. Han gjorde, som han gjorde som speaker under NM tidligere i år, en super jobb!



Under festlighetene ble det utdelt æresmedlemskap og livsvarige medlemskap, mer om hvem dette er og hvorfor de fikk dette kommer snart i egen nyhet.



Bilder fra ny og gammel tid ble vist frem i et eget rom men de fleste var mest opptatt av å prate med hverandre og veksle gode minner.



Det må ha vært veldig koselig fordi jeg har sjelden sett så mange på et naschspiel. Vi dro i halv to tiden til NJJKs nuoppussede lokaler der pølser og lomper ventet oss. Vi er ikke helt ferdige med oppussingen enda, men har kommet langt. De som ikke hadde vært innom på en del år ble veldig imponert over hva vi hadde fått til!



Vil til slutt takke alle som kom på festen for en utrolig koselig kveld og natt. Håper alle kommer innom klubben snart igjen. Håper de neste 50 årene blir minst like bra som de første 50!


Hvis noen lurer på noe er det bare å ta kontakt!












Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.