Nye livsvarige medlemmer

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 6. Des 2010

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Livsvarig medlemskap:


Lang og tro aktiv deltagelse for NJJK, som f. eks trener, leder, utøver etc. Kandidaten har satt sitt positive preg på klubbens miljø, og deltatt konstruktivt i å fremme NJJK og norsk judo eller Jiu-Jitsu. Komiteèns mening er at kandidaten bør ha bidratt i ca. 15 år eller mer for å komme i betraktning.




Under er de som fikk tildelt livsvarig medlemskap på jubileumsfesten 22. oktober etter vedtak av NJJK styret med hjelp/forslag fra jubileumskomiteen. De har gjort mye og ikke alt er tatt med her, kun en kort beskrivelse.



Terje Bakken


Denne personen begynte i NJJK i 1973, har hatt en lang og aktiv karriere som utøver med mange medaljer, som trener i godt over 30 år og som judopappa.


Han har vært med styret i NJJK.


Han er alltid positiv og sjarmerende og er lett å samarbeide med.


Han er også kjent for sin gode seoi-nage og får mye skryt av sin newasa av dagens utøvere.


Da vil jeg gjerne at Terje Bakken reiser seg for å motta et livsvarig medlemskap i NJJK.




Rune Bakken


Som broren har også denne personen en lang og trofast judokarriere. Han er vært en ekstremt aktiv judopappa og skaffet NJJK to av de mest talentfulle utøverne i senere tid. Rune har bidratt mye til det sosiale miljøet og er en god danseløve under festligheter. Rune har betydd mye for NJJK og vi tror NJJK har nok betydd også mye for Rune.



Lasse Kristiansen


Lasse har også en lang og trofast judokarriere, har vært trener i mange mange år. Han har gjort det meste i NJJK: Vært lagleder, dommer, vært inne i ventilasjonsanlegget, fikset både det ene og det andre i forhold til vedlikehold, vært styremedlem og nestleder. Han har et utrolig engasjement for klubben. Han er tøff og tør å si sin mening uansett hvor stor forsamlingen er, noe som er beundringsverdig.



Kristoffer Halmøy


Kristoffer var leder av klubben før undertegnede. Han var en de store unge talentene som dessverre ga seg altfor tidlig som utøver. Men i stedet for å være utøver har han bidratt enormt til klubben uten at han skryter så mye av det og derfor er det veldig få som vet hvor mye tid han har brukt på NJJK. Dette er noe av det han har gjort: Han snudde økonomien til klubben når den var litt på vei ned og innførte et godt regnskaps- og medlemssystem. Han lagde en fantastisk hjemmeside som vi har fått mye skryt for. Han har jobbet med regnskapet til NJJK siden han tok over som leder og er fortsatt en rådgiver i regnskapsarbeidet.


Han er hardtarbeidende, strukturert, rettferdig og veldig lojal mot klubben. I de årene undertegnede har vært leder av klubben har han vært en enorm støtte.



Stian Jespersen


Stian startet i klubben i 1983 og er en veldig hyggelig person. Han er muligens NJJKs mest velartikulerte person. Han er veldig god på megling i diskusjoner/konflikter. Han har vært trener i mange år, styremedlem og leder. Han har vært leder for valgkomiteen i 10 år. Har vært og er aktiv i judoforbundet ved å ha sittet i Medisinsk-psykoligisk komite, sitter i utdanning og utviklings-komiteen og er klubbveileder for forbundet. Han var med på det siste herrelaget som vant NMgull i 2001 og Dag Hodne beskriver Stian som søt og sjarmerende. Det er vi vel alle enige i.



Rune Sandnes


Startet Chikara Jiu-Jitsu i 1988 på Grønland. Kom til NJJK i 1997 og har vært en hyggelig del av NJJK siden. Rune har vært en kjempegod trenerressurs for Jiu-jitsudelen og er alltid positiv og samarbeidsvillig.



Arne Ivar Hansen


Arne Ivar startet med Jiu-Jitsu i 1992. Han har vært med i NJJK-styret i mange år og bidratt med mange fornuftige tanker og ideer. Han har også vært trener i mange år i NJJK. Han er snill, pliktoppfyllende, smart og veldig lett å samarbeide med.




Tormod Kristiansen


Har en lang og trofast judokarriere. Tormod er alltid hyggelig og sprer glede hvor hen han går. Han hjelper alltid til på dugnader med en iver man sjelden ser. Han gjør ofte en dugnad utenfor dugnaden. Vi kaller han bare dugnadskongen. Vi kan også nevne at han er en sprek kar og har deltatt i Oslo Maraton for 13. gang i år!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.