IPPON CUP 17/11 - 2 GULL, 4 BRONSE TIL NJJK!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2012

Originalt skrevet av: Emmanuel Soetaert

Disse ungdommene var med: Sigrid, Kristoffer, Jonas og Arvid. Emmanuel coachet ungdommene.


Bronse til Kristoffer!



Påmeldte seniorer:


Zirak, Qalander, Noorullah, Nazar Ali, Bo, Mehdi, Aslan, Azizi og Nina. Coach: Oddvar.



Nedenfor kan dere lese referat fra ungdommene skrevet av Emmanuel Soetaert. Webmaster har pr i dag ikke mottatt noe fra seniorcoachen men resultatene ble som følger fra seniorene:



GULL Senior Herrer -66kg: Noorullah Malang


BRONSE Senior Herrer -73kg: Bo Nordlie Johansen


GULL Senior Herrer -81kg: Mehdi Goja


BRONSE Senior Herrer -81kg: Nazardad Nazar Ali


BRONSE Senior Herrer -90kg: Timur Achmadov





Det var 4 NJJK U15er som stilte opp til Ippon cup den 17/11 på Nadderudhallen i Bærum. Det var mange konkurrenter som var der fra flere steder i Norge og noen få fra Sverige. Det ble til slutt ganske mange vektklasser og derav få kamper per person.



Først ute på matten var Arvid som kjempet hardt i litt over ett minutt før han fikk mot seg en dropp ippon-seo-nage som var vanskelig å forutse. I den andre kampen som varte nesten 2 minutter var det mye action og bevegelser, men igjen var det en fatal dropp ippon-seo-nage som tok Arvid på matten.



Jonas var på matten omtrent samtidig som Arvid i hans første kamp og her var det også mye flytt og bevegelser på matten. Da Jonas prøvde seg på en dropp ippon ble han kontrert og falt på ryggen, noe som ga en ippon til motstanderen. Den andre kampen var tøffere med flere harde de-ashi-barai forsøk fra motstanderen som satt Jonas i forsvarsstilling som igjen ledet til 2 shido. Jonas måtte gi opp den tredje kampen pga av en fotskade påført i 2. kampen pga en litt hard de-ashi-barai.



Sigrid kom som tredje mann (eller førstejente på kamparealet). Kampen var veldig aktiv med mye bevegelser og flere gode forsøk fra begge sider. Mot slutten ble Sigrid overrasket av en Koshi-Guruma som ga en waza-ari til motstanderen fra Vestlandet. Den andre kampen var enda mer aktiv med igjen flere gode forsøk fra begge parter og etter en kvasi-bryting episode med flere sekunder kroppskontakt så klarte motstanderen å ta dra armen over nakken til Sigrid og utføre et liksom Kubi-Nage kast som ga en waza-ari.



Kristoffer ble plassert i en utfordrende vektklasse. Den første kampen startet med et skikkelig høyt tempo og mye ashi-waza fra begge parter. Her var det mye action! Etter et tøft angrep så mistet Kristoffer litt balanse, noe som ble utnyttet av motstanderen for å prøve seg på en ko-uchi-gari som ga ham seier. Den andre kampen var tøff, men med en veldig balansert situasjon som ledet til ekstra tid. Kristoffer kom tilbake på matten med en ‘killer attitude’ og utførte nesten med en gang en uslåelig tai-ostoshi som ga ham en utvilsom ippon og en god anledning til å gå videre. Kampen på neste runde var også veldig aktiv med god ashi-waza og bra bevegelser som endte i Ne-waza til motstanderens fordel. Det endte med en bronse til Kristoffer.



Kjempe innsats fra alle 4 som hadde en fighter innstilling hele veien!




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.