Gradering 1. Dan for Aslan og Mohammad

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 3. Mar 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Etter å ha deltatt på katakurs med Rosie Evans i september 2013 har Aslan og Mohammad trent målbevisst frem mot gradering til shodan. Graderingen skjedde i Sande judoklubb sine lokaler i Sone sør, da det var første mulige gradering i rimelig nærhet.



For å bli klar til graderingen har begge brukt mye tid på å få et godt nivå på nage-no-kata samt jobbet for at teknikkene, kombinasjonene og samarbeidet skal sitte ordentlig.



Sensorer var Knut Harefallet 5. Dan og bisitter Michelle Harefallet 1. Dan. Med som tilskuere og heiagjeng var undertegnede, Sindre Krekling og Veronica Kristiansen.



Vi kom tidlig til hallen og kandidatene fikk varmet godt opp og gjennomgått store deler av pensum før selve graderingen startet.



Graderingen startet med gjennomgang av Nage-no-kata, som gikk fint for begge. Deretter var det ne-waza delen som også satt bra og til slutt tachi-waza inkludert kontringer, kombinasjoner og fordypninger hvor både Aslan og Mohammad viste fin judoforståelse og til dels slepen teknikk.



Sensorene bemerket at Aslan og Mohammad kunne mye judo, at teknikkene satt veldig bra, og at det var tydelig at de var konkurransejudo-utøvere mer enn kata-fokuserte.



Begge to bestod graderingen til 1. Dan, og vi gleder oss til at de går opp til 2. dan som tidligst kan skje våren 2016.



Gratulerer med svart belte til Mohammad og Aslan!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.