Rekordstor deltakelse av NJJK i Juba-pool I 2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Mar 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

28. februar var det klart for årets første Juba-pool i Nadderudhallen. Denne gangen stilte NJJK med rekordstor tropp og det var 30 NJJK-barn som deltok. Av disse var det hele 16 som hadde sitt første stevne utenfor klubben denne dagen.



I klasse 1 for utøvere med gult belte født 2005 eller senere deltok:


Alva Galand, Gjyljeta Prekaj, Amina Abubakarov, Sarah Knoll, Tilde Grafsrønningen, Embla Lund Storvik, Embla Krekling, Mathias Erlandsen, Iles soslangirev, Sami Yahia, Elias Salim Annfinsen, Isaak Alm-Kruse.



Med unntak av Sami deltok alle disse for første gang. Innsatsen var veldig god og de fleste utøverne fikk både til fine scoringer og vant noen kamper. Alle viste at det de hadde trent på i høst og etterjulsvinteren begynner å sitte bra i kroppen nå.



I klasse 2 for utøver født 2005 og senere med oransje belte var det Frida Lepperød, Mark Don, Jonas Vollset, Magnus Bø og Sigurd bø som deltok. Frida Lepperød deltok for første gang noe som gikk veldig bra. De andre gutta var mer erfarne og herjet til dels med sine motstandere på matta.



I klasse 3 for utøvere født 2003-2004 med gult og oransje belte deltok Hedda Grafsrønningen, Teodora Micic, Daniel Gullbekhei, Dennis Bjertnes, Fathallah Yahia, Sindre Krekling, Karl Henrik Berg Aune, Martin Tronrud, og Rohil Noor som deltok. Hedda, Teodora, Martin og Daniel deltok for første gang og viste fine takter på matta mot til dels tøff motstand spesielt for Martin og Daniel.



I klasse 4 for deltakere født 2003-2004 med grønt og blått belte deltok Mosa Soslangirev, Mansur Abubakarov, Egilsten Pius og Jamal Yahia. Disse fire har etter hvert fått masse kamperfaring og motstanderne endte som oftest i matta med ryggen først!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.