Tur til Gøteborg 7. mars, Judits Pokal

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mar 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Jørn Terje og Alfredo kjørte hver sin bil og turen ned gikk veldig greit og det var akkurat nok plass til alle sammen.



De som var med var: Una Tomine Tveit Eidshagen, Jonas Vollset, Sindre Krekling, Dennis Bjertnes, Sofia Chinchilla, Egilsten Pius, Mansur Abubakarov, Mark Don, Mosa Soslangireev, Miguel Chinchilla og Rohil Noor.



Alfredo og Jørn Terje var lagledere og i tillegg var Salambek Abubakarov og Ahmad Noor med som supportere.



Vi stoppet på Max i Bäcka og spiste hamburger på vei inn til Gøteborg og passe mette kom vi frem til Hotellet. Rommene ble fordelt slik at det ble to rom med fire barn i hver hvor det var hard indrejustis som gjorde at alle fikk kommet seg i seng og sovet i tide. Neste morgen stod vi opp klokken 07:00 og spiste når frukost åpnet kl 07:30. God mat og god stemning på frokostbordet. Etterpå fikk vi pakket og kom oss til Gøteborg judoklubbs dojo og fikk alle veid inn. Rohil kom direkte til dojoen etter å ha kjørt ned samme morgen. Alle gjennomførte en god felles oppvarming.



Dette stevnet heter Judits pokal og alle våre deltok i U13 selv om de var 8, 9, 10, 11 eller 12 år gamle. Nivået på utøverne var ganske høyt og mange fikk tøffe kamper. Både de yngste og de eldste fikk utfordringer, men vi kom hjem med noen medaljer.



I Sverige er det bare de tre beste som får medaljer, noe de andre synes var litt urettferdig. Medaljene gjenspeiler ikke hvor tøft det var, men alle kjempet seg frem med stor kamplyst, svette og i blant tårer og skuffelse Men alt i alt i slutten av dagen så alle forøyd ut og hadde fått med seg nok en fin livserfaring.



De heldige medaljevinnerne var Egilsten med gull, Mansur, Rohil, Denis og Mark med sølv, og Una med en bronse.



Etter at stevnet var ferdig dro alle sammen og spiste veldig god pizza sammen. Turen hjemover gikk helt supert, mye god stemning og også mye spilling på telefonene. Neste gang vi drar utenlands på judostevne vil vi forsøke å finne en konkurranse hvor det er treningssamling dagen etter slik at vi får hele helgen på judomatten, mer trening utenlands, mer lagsamvær og flere kamper!



Tusen takk for en fin tur, mvh Jørn Terje og Alfredo



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.