35 NJJK-barn på Juba-pool 3.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Sep 2015

Originalt skrevet av: Stine Lastein

Juba-pool 3 ble arrangert i Nadderudhallen søndag 13.11. NJJK stilte som vanlig med mange deltakere, hele 35 denne gangen, og var igjen stevnets største klubb. Morten, Birger, Salambek og Stine var lagledere. Totalt hadde stevnet 175 deltakere og satte dermed rekord for barnestevner i Norge.



I klasse 1 stilte Amina, Elias, Chris, Eivind, Alva, Sofie, Erlend, Ismaeel, Maksim, Gjyljeta, Trym, Hauk, Ilez, Embla, Brikt, Luca og Sami. I klasse 2 stilte Adam, Magnus og Sigurd. Klasse 1 og 2 er altså for de yngste deltakerne med gult og oransje belte.



Det ble mange kamper for laglederne å følge med på, men kjedelig ble det ikke! Alle NJJKére ga alt og kjempet veldig bra. Vi så at alle har trent seriøst på å bli bedre for samtlige viste enorm framgang. Mange fine teknikker, både nye og gamle, ble utført på matta.



I klasse tre, for de litt eldre med gult og oransje belte, stilte Ravin, Sindre, Mathilde, Rohil, Emily, Martin og Fathalla. Her kan vi vel egentlig gjenta oppsummeringen fra klasse 1 og 2. Vi ser at alle har jobba veldig bra på trening og utviklet judoen sin i riktig retning.



I klasse 4 stilte de med grønt og blått belte; Karl Henrik, Dennis, Mark, Navid, Egilsten, Mosa, Jonas og Jamal. Disse utøverne begynner å få mye stevneerfaring og det synes når de går på matta. Flotte kastteknikker kom på løpende bånd og det var ikke bare oss fra NJJK som ble imponerte.



Vi som var lagledere er kjempefornøyde med innsatsen og er utrolig stolte av å ha så mange flotte utøvere som representerer klubben. I desember avholdes Juba-pool 4, det gleder vi oss til!



Hilsen Morten, Birger, Salambek og Stine



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.