Høststevne i Sandefjord

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Sep 2003

Stevnet startet litt forsinket, ikke før kl. 10.00 med barneklassene. Våre deltagere var Ole-Jørgen, Linn, Patrick, Robin, Stian og Jonas.Ole-Jørgen var den første ut for oss, og han imponerte stort! Han hadde blant annet en fin uchi-mata som han fikk ippon for, og var også sterk i ne-waza. Ole-Jørgen gikk 4 kamper, og vant alle. Stian og Linn vant også alle kampene sine.

Brødrene Robin og Patrick møtte tøff motstand i sitt første stevne, mye blå og grønnbelter, men de sto på og kjempa bra. Jonas var litt uheldig i en kamp, og fikk en motstander på brystet, men han bet tenna sammen og fullførste stevnet. Bra innsats av alle sammen!Det ble medaljer og diplomer til utøverne i barne-klassene.Etter barneklassene valgte arrangørene å kjøre senior. Her var det enda en times pause før arrangørene fikk igang kampene. Vår første ut var en småsyk Lars Moland. I første kamp møtte han en frenetisk grønnbelte. Mye mas. Lars festet holdegrep, og vant lett. Neste kamp ble en thriller mot Torje B. Venseth fra Levanger. Lars hadde føringen, og de beste angrepene, men ingen scoring når tiden gikk ut. Det betød 4 nye minutter, og golden-score. Avgjørelsen kom etter 7 min kamptid, og Lars tapte desverre på en litt slapp tai-otoshi. Yoko. Etter en lang pause var Lars fortsatt sliten, og ble kastet på en nydelig ippon-seoi-nage. God ukemi, Lars. Hvis det er noen trøst...
MAY LINN HYSTAD: Fikk sølv i stevnet


i vektklassen 57/63 kg.


Se videosnutt av en flott tai-otoshi.

May-Linn var siste senior fra oss. Hun startet første kamp strålende. May Linn vant i ne-waza! Ja, ne-waza. Et flott san-gaku holdegep. Netse kamp bød heller ikke på mye problemer, og May Linn vant etter kort tid på en flott tai-otoshi. Siste kamp ble en ren finale-thriller. Kampen gikk tiden ut, og det var nye 4 minutter og golden-score. Etter 6 min kom avgjørelsen. May Linn tapte kampen på en koka, og endte på sølvplass.Ungdom og juniorkampene startet etter senior. Her vartet deltagerne fra NJJK opp med mye moro. Ole og Mette vant hver sin klasse. Ole fikk også NC-pokal for sin innsats.Øyvind, Lars og Aleksander endte med bronsemedaljer. Dette var Aleksanders første stevne i Norge i ungdomsklassen, og han måtte stille i -38 kg. Da er det en stor prestasjon å ta bronse når vi vet at Aleksander ikke veier mer enn rundt 30 kg.Bra innsats fra alle våre deltagere, og altså 6 medaljer til klubbens deltagere.


- Bilder fra stevnet


- Videosnutter av kast


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.