NM i lag for damer 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Nov 2003

Bilder fra lag-NM for damer


Videosnutter fra stevnet


Det var 3 damelag med i årets norgesmesterskap som skulle bekjempes av våre jenter; May Linn Hystad, Cecilie Lille (egentlig Alta JK, men hvert lag kan ha med én utøver fra en annen klubb), Therese Winger og Bente Stensrud.Den første kampen var mot den antatt sterkeste motstanderen; BK Judo. May Linn vant på walkover i sin første kamp fordi BK ikke stilte med deltager i den klassen. Cecilie slet lenge mot neste, men vant kampen klart på yoko. Den taktiske triumfen med å la ingen stille i klassen -70 kg (hvor Therese egentlig skulle gått) gjorde at Esther vant den kampen på walkover, en kamp hun mest sannsynlig hadde vunnet allikevel. Esther syns det var feigt; vi liker å kalle det klokt!
Therese gikk neste kamp, men ble kastet på tomoe-nage, og tapte den kampen. Deretter var det den avgjørende sistekampen. Bente hadde full kontroll, og kastet en sterk uchi-mata som ga seier i kampen, og førte til totalseier 3-2 for laget.
Neste kamp var mot OSI, Oslo Studentenes Idrettsforening. May Linn var først ut og møtte en gulbelte. Barnemat for rutinerte May Linn som feide det hun var god for... Ippon etter 3 sek. som forøvrig var stevnets raskeste ippon. Det er 3. gang på rad for May Linn at hun kaprer pokalen for stevnets raskeste seier.
Neste kamp vant Cecilie på walkover, mens vi fikk et tap på walkover i den 3. kampen. Therese hadde en flott feiing/gake i den neste kampen, og vant på ippon. Bente tok seg også av sin motstander, og da endte det med lagseier 4-1 over OSI.
Jentene fra NJJK er Norgesmestere!


Gratulerer så mye!!


En gigantisk pokal er å se i dojoen... ta turen innom.- Bilder fra lag-NM for damer


- Videosnutter fra stevnetKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.