Gradering høst 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Des 2003

Graderingen startet med barnepartiene som skulle graderes til gule og oransje belter. Sensorer på graderingen var Dag Hodne, Stian Jespersen, Andre Sunde Nilsen, Jørn Terje Krekling, Eivind Skjollby, Kristoffer Halmøy og May Linn Hystad.Først viste alle deltagerne fallteknikker de har lært. Deretter var det holdegrep, og til slutt alle kastene til gult belte. Utøverne klarte seg bra, og etter at alt pensum til gult belte var gjennomgått kunne de med hvitt belte sette seg ned. De med gult belte, skulle nå prøve seg på teknikkene til oransje belte. Trenerne viste ingen kast, de sa bare navnene på kastene, men det taklet de fleste bra. Etter at alle teknikkene var vist gikk sensorene ned for å diskutere graderingen.Ingen tvil hos noen! Alle fortjener sine nye grader.


Det betyr at vi fikk:


8 utøvere til oransje belte (4. mon)


14 utøvere til gult belte (5. mon)Etter dette var det gradering til høyere grader.


Først ut var Asbjørn og Jørn Yngve som skulle til 3. kyu. Graderingen for disse to varte i en time, men de fikk vist at de er dyktige judoka, og fikk fortjent sine nye belter.


Etter dette fikk vi dagens høydepunkt med Tore og Erik som skulle til 1. kyu. De viste masse flotte teknikker, både i ne-waza og tachi-waza. De ble grundig forhørt av sensorene, men svarte godt for seg. Meget bra, og selvfølgelig bestått.Totalt:


14 opp til 5. mon (gult)


8 opp til 4. mon (oransje)


2 opp til 3. kyu (grønt)


2 opp til 1. kyu (brunt)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.