Modul1 cup, februar 2004

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Feb 2004

Som sist arrangerte Norges judoforbund tur til Modul 1 cup i Sverige for ungdommer, juniorer og seniorer.Etter en lang, men til tider morsom busstur, kom vi endelig frem til Farsta. Denne gangen bodde vi på hotell, litt mer behagelig enn vandrerhjemmet vi var på sist! Beliggenheten var dessuten mye bedre. Et stort stilig senter med restauranter, spillehall og butikker lå like ved.


Etter å ha spist litt mat, som var billig men ikke særlig god, moret vi oss i spillehallen.SØNDAG, STEVNEDAGEN


NJJK stilte med 5 deltagere: Ole, Øyvind, Mette, Aleksander og undertegnede.


Størst motstand hadde ungdommene. De svenske utøverne var både gode og sterke.Først ut i ilden var Aleksander. Aleksander gikk bra og kjempet seg til en fin andreplass.


Hadde det ikke vært for at motstanderne var en del større og sterkere så hadde nok Aleksander vunnet hele klassen.Våre svenske venner sendte oss dette kastet av May Linn.


Besøk: suginoharyu.com

Ole, Øyvind, Mette og undertegnede gikk nesten på samme tid på tre ulike matter.


Litt synd da vi ikke fikk sjansen til heie så mye på hverandre som vi ønsket.Ole møtte hard motstand i tillegg til at han ikke hadde helt dagen og tapte to kamper.Øyvind måtte ha en "oppvarmingskamp" før han kom skikkelig i gang og kjempet seg til slutt til en bronse. Øyvind vant tre kamper. Veldig bra innsats Øyvind!Mette fikk veldig hard motstand. Etter litt uflaks i første kamp kom hun sterkt tilbake i andre kamp! Dette var mot en svensk landslagsutøver som kan vise til flere gode plasseringer. Mette kjempet som hun aldri har gjort før og vant kampen!


På grunn av at alle hadde vunnet over en og tapt mot en annen gikk det på poeng hvem som skulle gå videre. Mette tok det korteste strået dessverre.Jeg deltok i både -57 og åpen vektklasse. Jeg er veldig fornøyd med de kampene jeg gikk i -57 der jeg fikk prøvd ut mange fine teknikker! Det ble gull! Var også heldig å få en fin sekk i premie. I åpen vektklasse gikk det også bra utenom et tap mot Gøril Johansen fra Bodø. Sølv.Jeg måtte dessverre dra hjem til Oslo med fly etter stevnet for å rekke jobb på mandagen. Aleksander, Mette, Øyvind og Ole ble igjen sammen de andre norske utøverne og dro tilbake med bussen mandagen.Takk til Morten Jacobsen og Andreas Strand som nok en gang har fått til en vellykket tur til Sverige!Videosnutter:


- 13 videosnutter fra stevnet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.