MODUL1 CUP II - 2004

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Mai 2004

Etter en lang busstur var vi fremme til hotellet i Farsta. Vi prøvde å lure lagleder Andreas med både fjernstyrt prompemaskin og drops man ble blå på tunga av, men det viste seg at vi må finne på noe mer utspekulert for å lure den karen... Eneste som fikk han til å bli satt ut er å bestille rar og eksotisk mat...Etter en god middag på senteret like ved var det rett i seng for å få en god natt søvn før stevnet.Først ut i ilden var Aleksander. I denne vektklassen var det 11 deltakere. Aleksander jobbet veldig bra i sine 4 kamper og hadde god kontroll over motstanderne og kastet blant annet noen fine ippon-seoi-nager. Finalen var veldig spennende. Aleksander vant fortjent på Golden Score da motstanderen fikk straff for pistolgrep. GULL til Aleksander!Våre svenske venner sendte oss denne flotte uchi-mataen av Mette.


Besøk: suginoharyu.com

Deretter var det Mettes tur. Mette imponerte stort og kastet mange fine kast , blant annet o-uchi-gari, uchi-mata og koshi-guruma. Mette vant både klassen sin og Junior Damer. I Juniorklassen møtte hun Lill Merethe som nettopp hadde tatt en fin 7. plass i A-turneringen i Portugal. En svært jevn og spennende kamp. Tøffe Mette sto på og ga aldri Lill Merethe noen sjanse til å kaste henne. Mette klarte i siste sekund å få inn et kast som hun fikk Yuko på. 2 GULL til Mette!!Etter store forsinkelser var det endelig Ole og Øyvind sin tur. Det er ikke lenge siden Ole gikk opp en vektklasse og det er alltid vanskelig den første tiden å venne seg til de store gutta. Ole tapte dessverre to kamper men lover å komme sterkere tilbake.


Ippon-seoi-nage-Øyvind jobbet veldig bra og viste fremgang siden sist helg. I tillegg til ippon-seoi-nage kastet Øyvind også en fin o-uchi-gari. En av de hardeste kampene var mot Sondre Jelstad fra Drammen Judoklubb som er for tiden på Norges U-landslag. Øyvind viste sin styrke og vant denne! Øyvind tapte mot Lassi Lehto-Oksa fra Finland. SØLV til Øyvind!Sist ut var undertegnede. Sliten etter forrige ukers konkurranser og treningsleirer gikk jeg ikke så bra som jeg tror jeg kan. Det gikk dog en smule bedre enn i Levanger forrige helg... De tre innledende kampene i puljen gikk for så vidt greit, men fikk verken til noen særlige fine og luftige kast eller noen feiinger (: Vant en kamp på san gaku da.. så det var jo bra. I semifinalen sa kroppen stopp og jeg sleit meg igjennom kampen.. Fikk aldri kastet ippon.. Bare yuko, yuko, yuko, yuko...... En utslitt May Linn med melkesyre i armene skulle møte sterke og flinke Ane fra OJK i finalen.. Jeg gikk ganske bra (i ca 30 sekunder eller noe..hehe) helt til hun kastet meg på Ippon.. igjen... SØLV til May Linn!Etter stevnet spiste vi oss gode og mette. Etterpå koste vi oss i spillhallen med bowling, biljard og andre morsomme spill.Mens noen var trøtte og bare ville sove var andre litt for aktive når vi kom hjem til hotellet.Igjen takker vi Morten og Andreas for en fin tur!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.