Dojoen er åpen igjen!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Mar 2005

Onsdag 23. februar var det kontroll på Haugerud Skole og våre lokaler av brannvesenet. Det ble avdekket noen feil og mangler.Vi hadde en stormdugnad samme dag, og fikk ryddet ut av rømningsveien som leder ut mot Haugerudhallen. Det var ikke nok, og på et møte med Undervisningsbygg, Haugerud Skole og Brannvesenet ble lokalene våre stengt mandag 28. februar.Kravene som ble satt, og som nå er oppfylt var;


- brannvernorganisasjon må på plass


Vi har utnevnt Lasse Kristiansen som brannvernleder. I tillegg har vi satt som krav at alle nøkkelinnehavere og trenere skal ha opplæring i brannvern og utstyret som finnes hos oss, slik at de kan være brannvernansvarlige når de er i lokalene.


Vi holdt kurs på onsdag 2. mars, og alle er nå opplært i generellt brannvern, rømningsveier, slukningsutstyr og evakueringsrutiner.


- samarbeidsavtale med Haugerud Skole


Etter møte med skolens ledelse i dag, fredag 4. mars, er det satt opp plan for kontroll av teknisk utstyr, og rutiner ved internkontroll og eventuelle brannøvelser.


- Produktdatablad for materialer i matter skal fremlegges


Datablad for gulvmattene er fremskaffet. Prøver av veggmattene er sendt SINTEF for testing.Fremover skal det settes opp plantegning som viser tydelig hvor rømningsveiene er, og det skal henges opp branninstruks i alle rom.Vi tar dette meget seriøst, og håper nå at vi kan få brannvernorganisasjonen til å fungere slik at vi slipper å oppleve dette igjen.


Lokalene ble som sagt godkjent åpnet igjen i dag, men vi har ikke fått tillatelse til å arrangere overnattinger. Det må det eventuelt søkes særskilt om ved hvert slikt arrangement.Mvh.Kristoffer Halmøy


Leder NJJK


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.