Småjentesamling - en suksess igjen!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Jun 2005

JENTESAMLING: Mina og Linn på treningssamling.
Referat fra Jentesamling 20. -21. mai 2005.Til tross for konfirmasjonshelg dukket det opp mange små jenter til jentesamlingen i slutten av mai. 27 små engasjerte jenter fant veien til NJJK’s lokaler på Haugerud.Vi startet med en trening ledet av ungdomslandslagstreneren (Andreas Strand) og ungdomslandslagsutøver Mette Johansen. De viste oss noen fine uchi-mataer.Etter treningen bar det rett til mine foreldres hus (et kvarter unna til fots) for å se den populære Idolfinalen og spise de fantastiske Bobos(på Bøler) pizzaene.I Idolpausen var det oppgaveløsing av diverse sort. Mye latter, sang og hodebry!Så var det kåring av idolvinner. Det ble stor ståhei da de fleste av jentenes favoritt vant: Jorun.Deretter gikk vi tilbake til NJJK for premieutdeling (til oppgavene). Alle fikk fine premier.Etter hvert falt roen seg og de som ville fikk sove. Alle sovnet til slutt.. noen senere enn andre.Det var ganske klart på morgenøkta hvem som hadde hvisket og tisket store deler av natten (-:


Man trenger søvn for å kunne prestere sitt beste (-:Til tross for lite søvn var alle flinke. Jeg ledet denne økta med god hjelp av Therese og Mette.


Vi gikk igjennom ko-uchi-gari, også i kombinasjon med uchi-mata som de lærte av Andreas dagen før.Kl. 11.30 var vi ferdige og det virket som om alle var fornøyde med samlingen. Når neste samling blir er ennå litt usikkert. Følg med på judo.no --> terminlisten!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.