World cup stevne for senior i Birmingham

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 3. Apr 2006

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Fra Norge var det to jenter som var utatt til å representere Norge i WCstevnet for senior i Birmingham. Dette var Esther Myrebøe fra BK og undertegnede fra NJJK.


Tron Gubberud var med som coach, Andreas var tilskuer da han skulle delta på en trenerutdanning like ved.Først ut i ilden var Esther. Esther slet litt med nervene men gikk alikevel bra og vant første kampen. Deretter ble det to tap.Deretter var det min tur. Med god selvtilitt fra sist WC stevne gikk jeg løs på motstanderen fra Portugal. Det gikk ganske så bra, hadde henne nesten i holdegrep blant annet. Men jeg mangler desverre litt rutine på både grep og bevegelse enda og etter en god stund..vops.. Der havnet jeg på ryggen. Også på en o-uchi-gari av alle ting.. Det er jo min teknikk. Desverre tapte Portugiseren mot neste utøver så jeg fikk ikke rekval. Litt skuffende da jeg synes selv at jeg hadde gode sjanser til slå portugiseren på en god dag.I Birmingham var det dessuten veldig gode shoppemuligheter. Er fremdeles litt misunnelig på billabong-bagen Tron kjøpte.


Etter konkurranse og shopping var det middag. Tydeligvis må man ha med noen fine klær når man skal ut å spise i England.. Etter å ha gått i evigheter (føles sånn ut når man er sulten) fant vi endelig en restaurant som ikke krevde pene sko og skjorte. God mat.Neste store mål for undertegnede er Nordisk Mesterskap 13. mai eller kanskje et stevne i slovenia i slutten av april.


Nordisk Mesterskap er i Drammen, dvs for de som er interessert i å se judo på noe høyere nivå enn NM og NCUP eller kanskje bare interessert i å heie på NJJKs deltakere.. kom kom- May Linn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.