Strålende NJJKinnsats i individuelt NM for ungd/jun/sen 2006

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Okt 2006

Originalt skrevet av: Ole Moland og May Linn Hystad

Les artikkelen Comeback-mester fra Lokalavisen Groruddalen.NM ble i år arrangert i bortivekkistan (Ålesund). Det var derfor noen færre utøvere fra NJJK en normalt. Men de som deltok gjorde til gjengjeld en sabla god innsats.Både TVNorge og NRK var tilstede under kongepokalklassene. Veldig bra av Ålesund judoklubb å få disse på plass!LØRDAG:


Først ut var seniorene. Morten knuste på fra første stund med lure triks og teknikker. Han møtte mange store og sterke motstandere men Mortens fantastiske teknikk kunne ingen stoppe. Morten gikk helt til topps. GULL i -81 herrer.Nestekvinne ut var May Linn. Hun møtte sin nemesis Ane allerede i første kamp. Dessverre trakk hun det korteste strået denne gangen og tapte på minst mulig margin med en koka(3p).


Deretter gikk det bare en vei og resten av kampene endte med seier gang på gang til sølvet var sikret. SØLV til May Linn i -63 damerOle var en real optimist og meldte seg på i åpen klasse -73 for senior. To seire og to tap. Litt tøft men da ville jo juniorklassen føles desto lettere? Kongepokalen var satt opp i denne klassen og Ole gjorde en hederlig innsats for å lukte på kongepokalen.Både Morten og May Linn deltok i åpen klasse. Morten fikk god motstand men gikk skikkelig bra. Morten tapte hårfint for Geir Åge i finalen. SØLV til Morten i Åpen(+73)! May Linn var uheldig med trekningen og møtte Esther allerede i andre kamp. Hun gjorde en kjempeinnsats og ledet lenge med en yoko. Siste minuttet ble litt for tungt da Esther fikk ut mye frustrasjon ved å kjøre opp tempo og styrke. Deretter ble det mange rekvalkamper mot tunge damer. May Linn er en liten luring, sånn som Morten, og lurte de alle. BRONSE til May Linn(+57).Langt utpå kvelden skulle Ole gå. Ole tapte bittert to kamper men vant resten. Ole hadde gode muligheter til å vinne alt men hadde dessverre ikke marginene på sin side. BRONSE til Ole i -66 Junior herrer.SØNDAG:


Ungdommene gikk på søndagen og NJJK hadde kun en utøver med. Mohamed gikk 4 kamper. Han gikk veldig bra de tre første kampene, vant uten problemer med fine teknikker.


I finalen møtte han en han vant over i innledende kamper. I denne kampen var han uheldig og ble kontret på en løfteteknikk. SØLV til Mohamed -60 Ungdom.Totalt ble det 1 GULL, 3 SØLV og 2 BRONSE på 4 utøvere. Det er jo utrolig bra!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.