Vellykket natttrening i helgen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Nov 2008

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vår kjære Mette Johansen var "grunnleggeren" av arrangementet Natttrening. Det har vist seg å være veldig moro for barna å være med på.Ikke hver dag de får lov til å være oppe så sent :-)Følgende deltok på samlingen:


Omar, Wisam, Embla, Eskild, Victor, Osman, Abdul, Bjørn Kaare, Arne, Filip, Petter, Lars, Gustav, Herman, Johan, Tommy, Sean, Mathias, Fredrik og Kristoffer.Følgende voksne var med: Trenerne Mathias Hansen, Marius Sandem med kjæresten Birgitte, Andre Sunde Nilsen, Christopher Norderhaug og Dag Hodne, Forelder og utøver Rune Karlstad, styremedlem og utøver Therese Eikum, styremedlem og trener Lars Moland og sist trener og leder May Linn Hystad.Det startet med en smellstart med ballongleken. Johan var den heldige vinner av judobamsen.Deretter dro vi til Veitvet bowling. Det gikk rykter om at Andre var en rev på å bowle men både store og små viste gode bowlingteknikker.


Kulene var nok noe tunge for de minste men det gikk bra. De har blitt sterke etter å ha slengt hverandre på judomatta tidligere i høst :-)Sultne som noen ulver spiste vi opp all pizzaen vi fikk servert på veitvet selv om den ikke var spesielt god. Slushen var muligens noe bedre. Men det var uansett godt med mat :-)Tilbake på Haugerud hadde vi en judoquiz. Hehe.. et av spørsmålene var hvilke yrker trenerne hadde. Barna hadde fått med seg litt av hvert, spesielt det at Lars var rørlegger, men mange av oss trenerne hadde også fått noen nye yrker: Noen gjettet at Therese var lærer, Dag var pensjonist, Narve var snekker og jeg(May Linn) var lege :-) Alle fikk tøffe nisser med sort belte i judo i premie.Vi fremskyndet natttreningen en halv time - til 23:30. Lars, Mathias og Dag var trenere.


Treningen besto av mye fart og moro - med kasting av matter og sumobryting. Dag ble så ivrig at det nesten gikk ut over helsa hans :-) Konkurranseinstinktet dør aldri :-)Deretter var det filmtid i håp om at noen skulle bli trøtte til filmen. Vi lykkes ikke helt med det etter første film, men etter andre filmen var både utøvere og flere av trenere sovnet i de rareste posisjoner.Noen av barna sov visst kun en time eller to. Det fikk de igjen på morgentreningen. En opplagt Andre som hadde sovet på en oppblåsbar madrass større enn min egen seng, hadde en trening med snacksy teknikker. Noen av barna var så trøtte at de nesten ikke klarte stå på beina og likte svært godt siste lek: Soveleken.


Hehe.. vi anbefaler sterkt å sove mer neste gang...Foreldrene fikk med seg ekstremt trøtte barn i halv tolv-tiden.Under quizen fikk vi også inn noen ønsker til neste sosiale arrangement: Megazone, kino, mer kake, mer brus, innebandyturnering, kamper, svømming, mer spill, paintball, hauk og due judoversjon, stiv heks etc..


Noen flere forslag? Legg en lapp i den grønne postkassen!


Vi tar med alt til vurdering til neste gang - som blir etter jul en gang.Da er det bare å glede seg til gradering(8. des) og klubbmesterkap(10. des)!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.