Referat klubbmesterskap

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2008

Originalt skrevet av: Yousef, Omar, Osman, Ihsan og May Linn

Det har vært et fint klubbmeserskap. Vi har brukt det vi har lært.Det var 5 vektklasser: Tiger, Isbjørn, Puma, Løve, Strandløve.Vi har brukt forskjellige knep.Dommeren heter Dag og han som roper opp de som skal ta en kamp han heter André.


Det var flest hvitbelter, gulbelter og orangebelter. Først begynte Tiger-klassen. Det var den minste vektklassen. Det gikk veldig bra når de skulle ha kamp. Så kom Puma; Ja det gikk også bra. Ihsan synes Strandløve og løveklassen var best. Alle ga alt for å vinne kampene. Ihsan var veldig fornøyd med sine kamper som gikk dritbra!Alle var veldig glade og mange fikk tatt bilde av barna sine. Foreldrene var stolte :-)
(ML:)


Alle fikk et fint diplom, medalje, kinderegg, pølse, brus og kake.Etter premieutdeling og pølseutdeling gikk voksenklassen - Strandløveklassen. Her vant Lars Moland, og på en eller annen merkelig måte fikk resten sølv....Dette var siste trening for barna før jul.


NJJK ønsker alle en god jul!Er det noen som har bilder fra klubbmesterskapet vi kan legge ut her på www.njjk.no? Send de til May Linn!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.