Åpent trøndersk - referat

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Utøvere:


Kristoffer Stordalen Hansen


Victor Røed


Wisam Abu Afifeh


Omar Abu Afifeh


May Linn HystadLagledere:


Vidar Hansen


Elen Røed


May Linn HystadSjåfør: Vidar HansenFor en liten stund siden dro vi en liten gjeng nordover til Levanger for å delta på Åpent trøndersk med treningssamling. Vi leide en 9-seters bil slik at vi alle var i samme bil.


Det er ganske langt å kjøre til Levanger slik at vi får god tid til å bli bedre kjent med hverandre. Vi spilte Nintendo DS Lite, hadde spørrekonkurranse, så filmer og pratet masse.


Vi spiste middag i Trondheim på veien. Ikke visste vi hvor smart det var å servere Vidar kald pizza.. hehe.. det endte i hvert fall med at vi hadde gratis middag på veien tilbake!Når vi kom frem var det kun tid til bittelitt leking før det var tid for å sove. Alle sov i hallen. Foreldre er visst ikke helt vant til dette underlaget men det gikk bra. Det var mange som overnattet i hallen så litt knirking og snorking måtte vi tåle.Så var det konkurranse. Barna våre var spente. De kjempet bra alle sammen. Kristoffer imponerte med å vinne overlegent en av kampene, det samme gjorde Omar. Victor gikk veldig jevnt med sine motstandere. Wisam har blitt ungdom og måtte gå i ungdomsklassen. Dette var en ekstremt tøff klasse i år men Wisam gjorde utrolig mange gode judobevegelser som han kommer til å få uttelling for litt senere. Blant annet hadde han et veldig godt o-uchi-gari forsøk.


Trener May Linn hadde også bestemt seg for å bevege seg litt ute på matta denne gang. Det viste seg at disse gamlingene går ikke kamp før nesten på kvelden. Barna og foreldrene tok derfor en tur på tivoli. Der moret de seg godt og brukte opp nesten alle pengene sine..En god stund etter tivolituren var over skulle undertegnede ut i ilden. Det gikk overraskende lett til å være første ”judotrening” i år. Det viser seg at man glemmer ikke så lett judo når man først har lært seg det. Jeg fikk gull i både -63 og åpen vektklasse. Det var gøy.Så var det tid for mat igjen. Vi spiste på kinesisk restaurant. Masse god og rimelig mat. Selv om vi spiste masse var det plass til dessert.


Tilbake i hallen igjen viste barna at de har mye energi, spesielt etter desserten kanskje?


Vidar klagde over at det var varmt. Utspekulerte kvinner har alltid en løsning på slike problemer ..hehe.Til slutt var det tid for å sove. Litt mindre snorking denne natten da mange andre klubber hadde dratt hjem.


Dagen etter konkurransen var det treningssamling. Det var ikke så lett å vekke alle men vi fant en passende metode for alle Etter frokost var det trening med flere gode trenere, blant annet Wolfgang Biedron (7. Dan).


Etter trening ble det mattebæring og en lang tur hjem igjen.Vi var alle enige om at det hadde vært en kjempebra tur! Vi satser på at flere drar neste år.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.