Imponerende innsats i Ippon cup 7. nov

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Nov 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var hele 14 utøvere fra NJJK som deltok på Ippon cup i helgen:Eskil Aalerud


Victor Røed


Sam Lorgen


Sean Vinje


Sivert Hognes


Arvid Skjærstad


Lars Sundh


Petter Sundh


Kim Oliver Hjertstedt Andersson


Herman Rustad


Kristoffer Stordalen Hansen


Bjørn Kaare Aune


Simen Aas


Carl-Magnus FossumLagledere: Marius og May Linn med god hjelp fra foreldrene da kampene gikk på hele 4 matter samtidig :-)Vi trenerne var veldig stolte av utøverne da den ene etter den andre viste god teknikk og bevegelser, og god variasjon i kastteknikkene. Dette virker veldig lovende for fremtiden. Ikke bare fikk vi se taschiwasa(stående teknikker) men også newasa(teknikker nede).


Vi fikk inn mange scoringer og flere vant kamper eller gikk uavgjort.Fighterinnstinktet til utøverne våre var mer på plass denne gangen enn jeg har sett før.Mange gode judoopplevelser både for utøverne og trenerne denne helgen, her er noen korte stikkord om noen av de:


Herman fikk utøverne til å fly og Sean skremte motstanderne med spesielt fine judotakter og vinnerglede. Oliver viste at han kunne newasa bedre enn de fleste, Kristoffer viste at hvis man vil nok så kan man også vinne over gutter som er en del større enn han selv.


Simen avgjorde kampene sine overlegent på bare sekunder, ikke uventet. Simen er en klasse for seg.


Selv om senioren Carl Magnus måtte vente helt til kvelden med å få kamp viste han at han ikke har glemt judo selv om det er lenge siden han har gått konkurranse. Han ga ungguttene som trener to ganger daglig en motstand det oser respekt av :-)Vi ser at barna lærer utrolig mye av å konkurrere og oppfordrer alle å bli med på konkurranser for å lære teknikkene mer "i praksis".Som trener og leder av klubben var jeg utrolig glad for og stolt over å se hvor bra utøvere våre gjorde det!Go NJJK!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.