Trøtte tryner og svette drakter

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Denne gangen dro vi til Metro Bowling og her fant vi oss til rette med Bowling og Pizza. Litt kaos med pizzaen, men alle fikk mat til slutt.


Mye fin bowling, og kreativ bruk av barnegjerder gjorde at poengsummene jevnt over var høye.Nils kunne ikke være med på bowlingen da han spilte fiolinkonsert på skolen, men han kom sprekt tilbake på treningen senere på natta!


Første trening var det undertegnede som sto for, med fokus på at vi skulle samarbeide om oppgaver. Vanskeligere å gjennomføre i praksis enn man skulle tro;) Etter denne treningseansen ble det mer film for de som ville det, og andre aktiviteter som innebandy og fotball. Noen gikk og la seg ganske umiddelbart etter trening, men atter andre hadde satt seg store mål om å "døgne" (ikke sove på et døgn), og de klarte det. Stemningen når undertegnede sto opp blant disse var heller laber, og tilbakemeldingen var vel at man aldri skulle gjøre dette igjen. Ven til russetiden gutter, det blir nok av døgning da ;)Frokosten ble fortært etter særdeles snill vekking av Vibeke, og etter dette hadde André en kampinspirert økt, der man lærte noen triks rundt grep og snuinger.Oppryddingen ble gjennomført med de fleste barna som medhjelpere, men det var visst noen som stakk raskere hjem enn andre gitt....Til slutt må jeg takke alle foreldre som stilte opp: Ingunn, Arnfinn, Anders, Mads, Eivind, Vibeke, og Elen. TUSEN TAKK, uten dere hadde dette arrangementet ikke blitt så vellykket.Til neste gang vi skal trene sent og sove lite, sov godt :)Judohilsen fra André, Birger, Marius og Narve
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.