NJJK arrangerte et vellykket NM

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Apr 2010

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi beklager at denne nyheten kom i det seneste laget, håper dere har forståelse for dette. Det var noen som trengte å hvile seg litt etter arrangementet :-)Arrangementet


I fjor vår kontaktet klubben forbundet angående NM. NJJK var ivrige til å begynne planleggingen allerede da. Vi skulle starte jobbingen for fullt med NM i August i fjor. Dessverre ble prosessen utsatt noe pga uventet dødsfall i min nære familie. Våren 2010 ble det lagt ned mye arbeid derimot.


Vi skulle ønske at forbundet hadde hatt en slags samlet manual. Det er en del ting man må passe på i forhold til NM - stevneregler, sponsorregler, vip, tilrettelegging for dommerne, utstyr, elektronisk kampsystem etc.. Angående elektronisk kampssystem så kunne jeg ønske at man ved NCUP og NM brukte det samme systemet og fokuserte på å gjøre dette ene systemet optimalt. Vi er veldig glade for at vi fikk bruke systemet Arild Maka har laget da dette systemet virket å være det beste og mest stabile I Norge pr i dag både for sekretariat og utøvere.


Etter intensiv jobbing i februar og mars kom til slutt helgen da vi skulle vise at også vi kan arrangere stevner. Så lenge undertegnede har vært i klubben (19 år) har ikke NJJK arrangert noe stevne av større skala. Både klubbens medlemmer og resten av JudoNorge ventet derfor i spenning på hvordan vi skulle klare dette.


Fredagen var muligens noe kaotisk og hektisk men vi kom i mål til slutt. De som ordnet med lister ble det ikke mye med søvn på :-) og vi var veldig glad for alle de som dukket opp for å hjelpe – trenere, styret, foreldre, utøvere. Det var noen som dessverre fikk litt utydelig informasjon om når de skulle møte opp i helgen og hvor de skulle levere kake, dette får vi ta med til neste gang vi skal gjøre noe lignende.Lørdagen:


Vi hadde glemt kampbelter men det fikset vi relativt raskt (bra dojoen var i nærheten). Strømmen gikk et par ganger i kiosken… og vi forsto fort at mikrofonen gikk på samme kursen som kiosken :-) Vi hadde heldigvis elektriker Helge på plass og vi fikset dette kjempebra. De fleste på arrangementet la ikke merke til det en gang. Siden vi hadde et så bra elektronisk kampssystem var det i grunnen ikke nødvendig å rope opp deltagerne, kun annonsere seiere. Det var en stund de i kiosken måtte koke kaffe i dojoen og løpe derfra og til hallen med kaffe, dette taklet de kjempebra.


Stevnet på lørdagen gikk kjempefint – Alle funksjonærer gjorde en kjempejobb. Det var utrolig fint å se alle NJJKere og NJJK-venner hjelpe til (Utøvere, trenere, styret, foreldre, gamle rever etc..) – både de yngre og de eldre.


Banketten på lørdagen har vi også fått mye skryt for. Koselig og artig. Både nye og eldre bilder var hengt opp i dojo 2. De mest kommenterte bildene var av Stig Traavik i en mye yngre versjon.


Det ble servert en tre retters meny inspirert av 70–tallet og laget av en forelder i NJJK. Stor takk til han (Steinar)! Det var kun 3 i klubben som visste om underholdningen ellers. Vi hadde leid inn en komiker fra Stand Up Norge, Mads Hadler, til å være kelner (skjult teater) og holde show.


Han fikk mange til å le med sine artige påfunn. Etter middagen dro til fleste hjem.. utenom Andreas, Jørn Terje og jeg som førte lister til morgendagens kamper :-)Søndag


Søndagen gikk like fint som lørdagen. Det ble noen lengre pauser pga at flere utøvere hadde trukket seg pga sykdom og vi kunne ikke begynne semifinaler og finaler før media var på plass.


Vi hadde knøttejudo som underholdningsbidrag i en av pausene. De var veeeldig søte og smeltet mange hjerter .. hehe.. som forventet.


Ryddingen på søndag gikk fort og greit takket være alle som møtte opp. Takk til alle! Mandagen gikk også til rydding – litt færre på plass da men det gikk veldig bra allikevel.Generelt sett: Jeg er utrolig stolt av NJJK. Vi fikk det til!


Vil takke alle som hjalp til. Uten dere hadde ikke NM blitt så bra som det ble.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.