Referat Nyttårsstevnet 22. januar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Jan 2011

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Disse var påmeldt fra NJJK:


Ihsan Aatif U17 -57kg


Kristoffer Stordalen Hansen U15 -50kg


Igor Rafienko - Senior -73kg


Uzirak Abdulranman - senior -73kg


Vitaly Yurchenko - Senior -81kg


Mathias Hansen - Senior -81kg


Birger Aune - Senior -90kgLagledere: Odvar Hellan og May Linn HystadSeniorene er så heldig på Nyttårsstevnet at de får lov til å gå først. Dette liker vi godt!Uzirak måtte desverre trekke seg pga skade men vi ser frem til at han deltar senere.Det er lenge siden Igor har gått kamp men vi ser at Igor har talent og er god med litt mer konkurransetrening. Igor kom som nr 2 ut av sin pulje men tapte desverre semifinalen.


Vi gratulerer Igor med en bronse!Mathias kjempet en hard og jevn kamp mot Truls Aaserud. Mathias måtte hente krefter i kjelleren og måtte desverre til slutt gi seg pga helsa.


Mathias gikk ikke til rekvalifisering da aserud tapte sin neste kamp mot den gode gullvinneren Vidar Skretting.Både Vitaly og Birger kjempet hardt men trenger noen flere konkurranser for å kunne hevde seg i toppen. Det var alikevel veldig gøy å se de i kamp, jeg tror de synes det var gøy selv også å få prøvet ut teknikkene i mer reell motstand.Jeg håper vi får se alle i flere stevner. Det er jo så gøy!Så var det ungdommenes sin tur:


Ihsan Aatif er første års U17 i år og dette var det første stevnet i U17 for henne. I U17 er stranguleringer lov.


Ihsan Aatif gjorde en veldig bra innsats da hun møtte Madelene Rubinstein fra Fredrikstad og Cecilie Bolander fra Ippon Judoklubb. Madelene er sammenlagtvinner av norgescupen 2010 for Junior Damer og Cecilie er sammenlagtvinner for norgescupen 2010 for U15 Damer så det var tøff motstand!


Ihsan viser et veldig bra fighterinnstinkt som kommer til å få henne til å bli veldig god etterhvert. Hun trenger å trene med flere større jenter fremover slik at hun får erfaring, men dette lover veldig godt.Kristoffer er første års ungdom og fightet veldig bra første kampen sin. Noen blemmer og usikkerhet i sin første ungsomskamp gjorde at det ikke ble seier denne gangen. Nå skal det sies at han kjempet mot en Hystad.. og det kan vel ikke være lett.. hehe..


Det var mange deltakere i denne klassen og derfor cupsystem. Hystad vant ikke neste kamp mot sterke Elimhhkanov som tok sølv til slutt, Kristoffer fikk derfor ikke rekvalifisering denne gangen og det ble kun med denne ene kampen.Laglederne synes det var virkelig gøy å være på nyttårsstevnet og håper vi stiller med en enda større gjeng neste gang!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.