Sølv og bronse til NJJK i kretsmesterskapet 2011

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Jan 2011

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Deltakere fra NJJK:


Barn:


Victor Røed


Arne Aune


Elias Vadseth


Jonas Morshedy


U15:


Arvid Skjærstad -42kg


Kristoffer Stordalen Hansen -60kg


U17:


Ihsan Aatif -57kg


Bjørn Kaare Aune -73kg


Senior


Azizi Zolteqar - Åpen klasse (egentlig -73kg men alle vektklasser for senior herrer ble slått sammen)Lagledere: Birger Aune og May Linn Hystad
Det er så utrolig gøy å være trener når man ser så gode judotakter hos deltakerene fra NJJK. Fighterinnstinktet ser ut til å ha kommet for å bli, nå gjenstår det kun masse trening for å få inn mer styrke og teknikk.


De fleste av barna både vant og tapte kamper, de lærte mye og fikk gullmedalje for strevet i etterkant.I ungdomsklassen imponerte Arvid som første gang deltok i U15 med en variasjon av teknikker, blant annet med en feiing som vi har trent mye på i det siste. Det ble 4. plass til Arvid.Kristoffer imponerte med å ta sølv i kretsmesterskapet. Han viser at han nå begynner å bli mer erfaren etter å ha vært med på en del konkurranser. Det er også første året Kristoffer deltar som ungdom så dette lover bra.I U17 fikk som vanlig Ihsan tøff motstand men denne gangen var hun veldig nær til å vinne en kamp. Hun fikk inn scoring på motstanderen og det er bra.


U17 er veldig tøft og det merket nok Bjørn Kaare også. Det er en stund siden Bjørn Kaare har deltatt på konkurranse så dette var en fin trening for han. Veldig bra innsats fra alle ungdommene!Azizi er et lite surrehode og kampstart kom nok noe overraskende på han... Det resulterte i tap i første kamp mot klassevinner Vidar Lund. Azizi skjerpet seg i neste kamp og vant overbevisende. Siste kamp ble desverre tap men alt i alt holdt dette til en bronse på Azizi. Gratulerer!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.