Klubbtrener Andreas Strand tildelt honorært 3. dan

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Jan 2011

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Forbundsstyret tildelte Andreas Strand honorær grad 3. dan for sin innsats for norsk judo over mange år. Utdelingen ble gjort på Norgescupstevnet i Mjøndalen 22. januar.


For de som ikke er kjent i graderingssystemet betyr dette den tredje graden av sort belte.Andreas begynte som dommer som 15 åring og holdt på med dette i 7 år før han ble dypt engasjert på judotrenersiden.


Han var landslagstrener for ungdom i perioden 2002-2007 og fikk frem noen av dagens største talenter. Uten han ville NJJK sannsynligvis mistet flere av NJJKs store talenter som Mette og Simen på et tidlig tidspunkt da vi ikke hadde et lignende tilbud som Andreas kunne gi dem.


Han har gjennomført en trenerutdanning tilsvarende trener 4 i England, noe kun han og Stig Atle Frey i Norge har gjort.Andreas har vært klubbtrener for avansert barn/ungdom i NJJK tidligere og har nå NJJKs eliteparti for unge lovende ungdoms- og juniorutøvere som satser og legger ned myyye trening for å bli gode.


Andreas er en ekte Judonerd som sitter mange timer foran PC, judovideoer og judobøker på fritiden for å lage det beste individuelle opplegget for de som er på hans treningsparti.Forbundsstyret behandlet saken 14. desember 2010. De støttet HKs innstilling og tildelte Andreas Strand 3. dan.NJJK gratulerer Andreas med graden!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.