NJJK på Vårspretten 10. mars

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Mar 2012

Originalt skrevet av: Therese Färnström, Alfredo Chinchilla og May Linn Hystad

Deltagere:Barn:


Miguel Chinchilla


Victor Røed


Jakob WirenUngdom U15:


Arvid Skjærstad -50kg


Jonas Morshedy -38kgLagledere:


Therese Färnström


Alfredo Chinchilla


Morten Hirre


May Linn HystadReferat


Miguel fikk et lite sjokk på første kampen da en liten kineser/japaner fikk han over skuldrene og Miguel landet på en fin og myk ippon. Deretter våknet Miguel til og fikk prøvd judoen sin med to seire og ippon scoringer med Osoto og til slutt tapte en på Wazari i en hektisk kamp som gikk ut tiden. Fin kamptrening!Victor imponerte med å vinne første kamp etter 10 sek med en nydelig O-uchi-gari. Andre matchen tok hele 15 sek der han viste en kjempeflott dropp-seoi-nage. Siste kampen var litt tøffere og han måtte gå hele kamptiden ut. Victor vant her med wazari på holdegrep (kesa-gatame).Jacob hadde sammenlagt 3 matcher. Han startet mot Lucas Serverin Toldnæs fra Sande, de kjørte hele matchen og Jacob vant på wazari. Andre matchen kjørte han mot Lucas Moen Gallagher fra Ringerike, Jacob fikk til en o- soto- gari og fikk yoko. Han fulgte opp i holdegrep (kesa-gatame) og klarte å holde i 25 sek.


Siste matchen kjørte Jacob mot Ragnar Christophersen fra Ippon. Det var en tøff motstander men Jacob vann på Ippon med ett utrolig pent kast (koshi-guruma aktigt).


Jacob presterte utrolig bra.Arvid hadde glemt at han hadde meldt seg på men etter intensiv ringing så fikk vi tak i han og han kom til Bølerhallen i full fart. Derfor fikk han ikke den oppladningen han trengte for å prestere maksimalt. Første kampen var jevn og på en bedre dag hadde Arvid vunnet denne. Men i dag ble det tap. Neste og siste kamp var mot en veldig sterk og tøff motstander og det ble tap her og.Jonas begynte sterkt med å vinne med å kaste til ippon. De to andre kampene tapte han dessverre.Utøverne fikk god trening og trenerne fikk se hva vi må øve mer på.


Det var god stemning i Bølerhallen på vårspretten og vi oppfordrer flere til å delta neste gang!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.