Oppstart 2013 eksisterende medlemmer- 14 jan for barn/ungdom

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Etter hvert semesteret evaluerer vi om vi må eller ønsker gjøre noen endringer i treningskabalen.Fordi vi skal bruke litt bedre tid i år på å planlegge og sikre en rød tråd på tvers av trenere og dager starter vi opp en uke senere enn vanlig: Første trening er mandag 14. januar 2013 for barne- og ungdomspartiene.Vår 2013 er det gjort en del endringer pga følgende faktorer:


- Til en hver tid forsøker vi å gi det beste tilbudet til barn, ungdom, junior og senior - mentalt, sosialt og fysisk. Hvis vi må prioritere blir barn, ungdom og junior prioritert.


- Trenerressurser med deres ønsker og betingelser


- Tilbakemeldinger fra trenere, foreldre og utøvere.Jiu-Jitsu partiet blir det foreløpig ingen endringer på.Judo Junior/Senior fortsetter mandag og onsdag kl. 19:30-21. Teknikk på tirsdager har vi ikke fått trener til enda men vi prøver å få til noe her.På barne- og ungdomspartiene blir det noen endringer:Ipponjudo: mandag og torsdag 18:00-19:30. Innimellom lørdager i tillegg, avtales nærmere med treneren.Kuljudo: mandag 18:00-19:30.Teknikk/Gradering: torsdag 18:00-19:00.Randoritrening med oslo og omegn for tøffe ungdommer torsdager 19:00-21:00 (de som er med her må få det godkjent av May Linn eller Jørn Terje først)Mulig vi får til egen ungdomstrening søndager 18:00-19:00 samt noen ekstra graderingstreninger på noen tirsdager, nærmere beskjed om dette kommer.Nå er det sikkert noen barn og ungdommer som lurer på hvilket parti man skal gå på. Se mer info under treningstider . Hvis du fremdeles er usikker hør med Jørn Terje eller May Linn på trening. Vi kommer til å være til stede de første treningene.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.