Referat fra Jiu-Jitsu samlingen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Apr 2013

Originalt skrevet av: Frederik Samuelsen

9-10 mars 2013 var det treningssamling i Oslo, i Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubbs lokaler. Tema for samlingen var forsvar mot flere angripere. Samlingen var åpen for alle med tilknytning til Jiu-jitsu og vi fikk også besøk fra Norges kampsportforbund ved generalsekretær Trond Søvik.Instruktører var:Ganso Kurt Durewall 10.Dan


Riksinstruktør Benny Ericsson 7.Dan


Daninstruktør Johan Flakberg 4.Dan


Daninstruktør Erik Lorinder 4.Dan


Rune Sandnes 3.Dan


Arne Ivar Hansen 2.DanLeder for NJJK May Linn Hystad åpnet treningssamlingen ved å ønske alle fremmøtte hjertelig velkommen. Rune Sandnes presenterte instruktørene samt temaet for samlingen, og Arne Ivar Hansen orienterte om det praktiske.Lørdagstreningen startet friskt med oppvarmingsøvelser, ledet av Johan Flakberg, også de bar preg av temaet treningssamlingen skulle dreie seg om. Undertegnede la merke til flere som ble gode og varme, kanskje spesielt under ”zombie angrepet” som var en enkel men genial oppvarmingsøvelse.Kurt Durewall underviste den første timen med mykhetsprinsippet som tema (Ju-No-Ri). Deretter trente vi forsvar mot distanseangrep ledet av Johan Flakberg, og bakkeforsvar med Erik Lorinder.


En trivelig lunsj ble fortært før vi samlet oss for å trene forsvar mot flere angripere og holdegrep. Benny Ericsson og Johan Flakberg ledet treningen. Lærerikt, nyttig og utfordrene!Søndagen startet også med en god porsjon oppvarming før Kurt Durewall underviste den første timen med kombinasjonsteknikker som tema (Renzoku-waza).


Så var det kontaktangrep, halvdistanseangrep, våpenangrep og kombinasjoner som sto på treningsplanen. NJJK`s to instruktører ledet også treningstimer denne dagen.Mye kunnskap ble formidlet under treningssamlingen og utøverne virket meget godt fornøyd med vel gjennomført samling. Undertegnede fikk mange beundrende kommentarer om hvor fine treningslokaler vi disponerte og hvor godt utøverne fra både Sverige og Norge trivdes hos oss. Tusen takk til alle instruktører og frivillige som bidro til at denne samlingen ble så vellykket :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.