Klubb-mesterskap høst 2013

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Des 2013

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Alle ble først veid og registrert av May Linn og deretter delt inn i klasser hvor nærhet til egen vektklasse samt et minimum med kamper var kriteriene – klassenavnene hadde nær tilknytning til solsystemet vårt.



May Linn hadde sørget for super organisering inkludert både erfarne og mindre erfarne til scoringstavler, tidtaking og listeføring. De erfarne (Jørn Terje og Victor) fikk lært opp de mindre erfarne (Elen og pappa til Kristine og Johannes) og mot slutten av stevnet hendte det rett som det var at de uerfarne korrigerte de erfarne. Birger sørget for at alle som ble ropt opp fikk på seg korrekt kampbelte. Sigrid og senere Oddvar gjorde en solid innsats som dommere, mens Therese sørget for at alle deltakere og funksjonærer fikk både noe å spise og noe å drikke.



Første klasse var Merkur, hvor Anneli, Magnus og Frida hadde durabelige oppgjør, men hvor noe stive armer begrenset scoringene som kom.



Neste klasse bestod av Tamerlan, Jonas, Kristine og Sindre. Her møtte Sindre som den ferskeste av utøverne ganske tøff motstand mot spesielt Tamerlan som har fått mye erfaring til tross for sin unge alder. Jonas og Kristine sloss også bra og gjorde fine kamper.



I klassen Jupiter var det seks utøver og dermed så mange som 15 kamper. Musa, Sami, Navid, Alberts, Sigurd og Mansur deltok her. Mansur var her den mest erfarne utøveren og fikk bare mindre utfordringer, men bak ham var det flere utøvere som leverte bra fighting og fine teknikker.



Klasse Saturn var neste, og her deltok Jamal, Pavel, Nils, Emily, Fredrik og Dawid. Igjen stort spenn i erfaringsgrunnlag, men Fredrik viste mye fightervilje og gikk bra mot alle utøverne til tross for bare å ha trent et halvt år. I denne klassen leverte alle utøverne minst en poenggivende kasteteknikk.



I den siste barneklassen Uranus var det opprinnelig bare to utøvere – Herman og Frederic, men Fredrik og Nils fra klassen under stilte sporty opp mot 15-16kg tyngre utøver for å bidra til utfordringen og få litt flere kamper. Som ventet ble det Herman og Frederic som dominerte klassen, men all honnør (og mye applaus) også til de to minste.



Da alle barna var ferdige og premiene var delt ut var det tid for den spontane seniorklassen. Her stilte Ahmed, Mohammad, Noorullah, Azzizi, og Mehdi opp. Mange tøffe kamper – og for første gang møtte Ahmed knallhard motstand i klubbmesterskapet. Han var både lettest og yngst i klassen, men viste solid innsats i kampene sine. Mohammad viste seg som den sterkeste til slutt og ble fulgt av Noorullah og Mehdi på sølv og bronseplass.



Takk igjen til alle som bidro til å hjelpe til både med forberedelser, gjennomføring og opprydding :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.