Reisebrev fra Japan 2

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Jul 2014

Originalt skrevet av: Tamerlan, Musa, Emily og Sofia

Barn/Ungdom:


Nils Aanerud


Jonas Morshedy


Tamerlan Akhmadov


Musa Soslangireev


Sofia Chinchilla


Miguel Chinchilla


Victor Røed


Emily RøedLagledere (voksne):


Elen Røed


Aslan Akhmadov


Mathias Hansen


Alfredo Chinchilla
7. juli:


Hei. Det er meg Tamerlan. I dag er det min tur å skrive. Vi gikk til dyreparken i dag alle sammen og det var veldig morsomt. Jeg har vært i en sånn stor dyrepark før også, og da husket jeg igjen alle disse dyrene. Aller mest likte jeg lam, det var faktisk flere av dem, så jeg fikk leke med dem og klappe. Musa og jeg var sammen. Pappaen kjøpte oss is og den var deilig. Is i Japan smaker så mye bedre enn andre steder. Kommer til å savne den. Etterpå gikk vi for å spise, jeg savner mamma sin mat og det har jeg fortalt til henne også. Vi kom oss hjem og skiftet til judodrakt og var klare til å dra på trening. Det var rolig trening i dag, men vi hørte at det blir tøff trening i morgen. Her i Japan er det veldig tøff trening og den varer cirka tre timer, ikke sånn som i Norge. Jeg liker å trene og elsker Judo. Men savner også Norge!


Etter trening spiste jeg sammen med pappa og Musa, så fikk vi is etterpå. Nå legger vi oss og klare til i morgen. (Tamerlan)8. juli:


Hei. Det er meg Musa. Vi har trent så mye i det siste, så hadde ikke tid å skrive og jeg har bedt Aslan å hjelpe meg. Dagen etter vi har vært i dyreparken, så ble vi invitert av en av senseis venn og hans kona til et pizza restaurant. Så jeg har bestilt meg pizza og juice, senere fikk vi også kjempeis. Vi barn satt sammen og de voksne sammen. Vennen til sensei har også invitert oss til sitt hjem tidligere og vi spilte fotball med japanske gutter. De er kjempe hyggelige og jeg og Tamerlan får oss alltid nye venner. Vi er populære!!! Aslan har også kjøpt meg og Tamerlan kule leke biler på restaurant og meg en gang vi kom hjem vi begynte å leke. På kvelden var det trening. Her er det trening hver dag og den er veldig lang. Men jeg tenker at jeg skal reise snart og da kan jeg leke med lillesøsteren. Jeg savner henne. Jeg og Tamerlan snakker ofte om lille søsken og hjemreise til Norge! (Musa)9. juli:


Jeg og Sofia sto opp kl. syv. Vi var på shopping men ikke på samme shoppingsenter. Sofia var på Ario og Emily var på Sapporo faktory. Vi kom hjem samtidig. Sofia kjøpte en kimono som hun hadde på seg til middagen. Og så har Emily kjøpt klær, et smykke, og så en pyntehatt som hun hadde på seg til middagen. Sofia, Miguel og Alfredo gikk på mister donut. Og så så vi sånne papirlapper som man kunne skru sammen til en hund (ready to build Puppy). Og så regnet det i Sapporo. Vi skiftet til Judo, vi trente i to timer, vi kom en halvtime for sent. Etter treningen fikk vi tomater og et håndkle hver og så tok vi bilder med de andre. Så dro vi hjem til leiligheten å så skiftet til å spise men så måtte sofia gå hjem for å ta på seg jukata men Sofia trengte hjelp av sensei juji så måte Sofia gå og spise kveldsmat og så måtte vi legge oss til slutt. (Emily og Sofia)
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.