Klubbmesterskap godt gjennomført - god jul!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Des 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Etter at nesten 50 NJJK medlemmer hadde gjennomført en vellykket gradering mandag og tirsdag var det onsdag 10. desember klart for semesteravslutning med det tradisjonsrike klubbmesterskapet før jul. Vi fikk heldigvis god hjelp av mange foreldre slik at vi fikk avviklet stevnet på en god måte. Tusen takk til alle som bidro med hjelp og innsats i dag både i kiosk, med tavler, tidtaking, IKEA hylle og boks-sammensetning og innebandymålfiksing



Det var så mange deltakere i barneklassene at vi var nødt til å kjøre stevnet på to matter. Dommere var Emmanuel og Morten, som før stevnestart hadde en grundig gjennomgang av kampreglene med både ferske og mer erfarne utøvere.



Etter en god oppvarming var utøverne klare til kamp og de ble inndelt i 8 ulike klasser. Klassene hadde dette året fått nissenavn. Fra minst til størst var klassene: nisseungene, blånisser, rødnisser, husnisser, fjøsnisser, nissemor, nissefar, gammelnisse. Klubbledelsen la vekt på å sette sammen klasser hvor forskjellene i ferdighet og vekt matchet så godt det lot seg gjøre – det så ut som dette lyktes veldig bra.



I de fleste klassene var det flere utøvere som deltok på sitt første stevne noensinne, og det var morsomt å se god innsats og høy intensitet hos alle de ferskeste deltakerne. Alle viste i tillegg gode holdninger og ingen hadde sure miner hvis de tapte.



Noen av de nye med gult belte eller gul lapp fikk møte utøvere med mye mer erfaring enn de selv og da viste de til dels glitrende fallteknikk som gjorde trenerne svært godt fornøyd! 



Etter at kampene var over fikk alle sammen smoothie eller annen drikke de ønsket seg og pølser og kaker å spise. Vi ønsker alle sammen en god juleferie og gleder oss til å møte alle sammen igjen etter nyttår!



Seniorklassen var deretter klar til innsats, og det var 3 deltakere som gjorde opp om klubbmestertittelen! Noe forskjell i vekt var det, men innsatsen var upåklagelig. Harald som var nygradert til gult belte fikk hendene litt vel fulle mot Bo og Birger, og det var Bo som til slutt gikk av matta som klubbmester for seniorene.



Vi ønsker alle en god jul og godt nytt år




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.