37 graderinger gjennomført og bestått på haugerud i kveld

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Jun 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Graderingene gikk i begge dojoene samtidig. I dojo èn ble det holdt graderinger til oransje, grønt og blått mens det i dojo to gjennomførte vårens nybegynnere en veldig solid gradering;Alle var topp konsentrert og veldig motivert for å vise familie og sensorer at de mestret teknikker og prinsipper og fortjente gult belte. Sensorene var imponert over god fallteknikk og høy disiplin på gjennomføringen. Også holdegrepene og kastteknikkene var solide selv om det var noe mer variasjon i kvaliteten på kastene. Gratulerer med godt gjennomført gradering til alle ny gulbelter!5. mon/Gult halvbelte (21 stk):


Alpha Bah


Brikt Sunde


Eirik Guldahl Fløtten


Eivind Moe Bech


Embla Krekling


Erik Svendbøe-Larsen


Erlend Halmøy


Ismaeel Hassan


Lloyd Nicklas Forsberg


Lukas Vargas


Maksim Kudresov


Marcel Malesza


Maximillian Röhrl


Paul Aanerud


Solveig Abelvik


Sondre Aase


Timofey Yakushev


Trym Romnes


Hauk Singstad-Murphy


Selma Greenberg Søderlind


Susanne Svendsbøe-LarsenBlant utøverne på gulbeltepartiet som trener på tirsdager og torsdager var det fem stykker som ikke hadde anledning til å gradere seg på tirsdag som hadde fått lov til å gradere seg på mandag i stedet. Alle fem bestod graderingen, og teknikkene satt ganske bra selv om det nok manglet litt på koblingen mellom navn på teknikkene og utførelsen.Gult halvbelte med oransje lapp (5stk):


Sara Knoll


Embla Lund Storvik


Gjyljeta Prekaj


Isak Alm-Kruse


Tilde GrafsrønningenNytt i år er det at utøverne med oransje belte får gå opp til halvgradering (grønn lapp) som et steg på veien til grønt belte. Alle utøverne bestod graderingen, og det var tydelig at alle sammen skjerpet seg og gjorde sitt aller beste foran sensorene.Orange halvbelte med grønn lapp (5 stk):


Emily Nashat Krogh


Emily Røed


Maximillian Bagreev-Bergknutsen


Rohil Noor


Sindre KreklingTil Grønt belte leverte Jonas og Mark en god gradering som helt klart fortjente karakteren bestått og vi gratulerer begge med nytt belte og merke i passet. Dennis graderte seg egentlig til grønn lapp, men sensorene var alle enige i at prestasjonen på graderingen sammen med svært målrettet jobbing på trening og i konkurranser var grunnlag for at det ble gjort et unntak og Dennis fikk direkte grønt belte – vi gratulerer så mye.Grønt halvbelte (3stk):


Dennis Bjertnes


Jonas Vollset


Mark DonTre utøvere gikk denne gangen opp til blått belte og fikk vist frem sine kunnskaper, teknikker og judoforståelse i en ganske krevende gradering. Alle tre viste god judo og forståelse i tori-rollen og graderingen var helt klart bestått. Men sensorene ga uttrykk for at den svakeste delen var arbeidet som uke og da samarbeidet mellom partnerne i graderingen og at det er nødvendig å forbedre denne delen betydelig frem mot neste gradering.Blått halvbelte (3stk):


Egilsten Pius


Mansur Abubakarov


Musa Soslangirev
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.