Oslo Judofestival på Haugerud

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Okt 2015

Originalt skrevet av: Stine Lastein

I helgen arrangerte klubben Oslo Judofestival. Det er lenge siden vi har arrangert stevner i vår egen dojo, og vi var veldig spente.
Grunnet litt sen utsendelse av invitasjon til egen og andre klubber ble deltakelsen litt mindre enn forventet. Vi ble tilslutt ca. 40 deltakere – altså omtrent på størrelse med klubbmesterskapene.

Foruten deltakere fra NJJK, fikk vi besøk fra Ippon Judoklubb, Ringerike Judoklubb, Oslo Judoklubb, Nesodden judoklubb og Fredrikstad Judoklubb. Jørn Terje, som var ansvarlig for arrangementet, satt sammen klassene så alle skulle få så mange kamper hver som mulig, samtidig som det også ble tatt hensyn til alder og beltegrad.

Stine ledet oppvarmingen før kampstart og selve stevnet gikk på to matter i dojo 1, med Morten og Mathias som dommere. Fra NJJK stilte Ravin, Rohil, Egilsten, Jamal, Dennis, Sindre, Fathalla, Sigurd, Trym, Erik, Ismael, Magnus, Mark, Markus, Eivind, Erlend, Adam, Brikt, Markus, Luca, Elias, Sami og Anisten.

Det ble mange kamper på deltakerne og vi fikk se mange fine teknikker både fra NJJKére og de andre deltakerne. Takket være effektiv organisering ble stevnet ferdig kl 13, noe som ble satt pris på av alle oppmøtte. Alle som gikk kamper fikk både medalje og drikkeflaske med Judofestival-logoen.

Å få gå kamper i kjente omgivelser og i en uformell setting tror vi kan være med på å ufarliggjøre konkurranser. Vi håper derfor dette kan få flere til å være med på stevner framover, både fordi man blir en bedre judoutøver men også fordi det er kjempegøy og motiverer til å være i aktivitet.

Vi håper å få til flere stevner framover og at vi får flere klubber med. Dette er kjempegøy! En stor takk til alle som hjalp til med tidtaking, scoringstavler, kiosken og belteknyting, og takk til de tilreisende klubbene. Vi ønsker alle velkommen igjen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.