Seks NJJK-ere på stevne i Nederland

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Jul 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Seks NJJK-ere var i juni i Venray i Nederland for å delta i en international storturnering. Turneringen samlet over 1000 deltakere, og NJJK-guttene møtte knalltøff motstand fra deltakere fra flere europeiske og asiatiske land.Siden det var så mange deltakere i hver klasse, ble det tøft å hevde seg helt i toppen, men guttene viste frem god innsatsvilje, fine teknikker og tok flere seiere
Mansur Abubakarov, Leon Wangen, Victor Røed, Miguel Chinchilla, Egilsten Pius & Dennis Bjertnes deltok for NJJK.Mansur imponerte med seiere mot nederlandsk og tysk motstand, men fikk det tøft mot tsjekkisk og tysk motstand.Leon tapte mot en tysk og en nederlandsk utøver, men tok med seg en fin seier mot en nederlender.


Miguel vant over en tsjekkisk motstand, men fikk det tøft mot to nederlendere.Egilsten gikk hele seks kamper og vant mot belgisk, tysk (x2) og nederlandsk motstand, mens det ble tap mot motstandere fra Nederland og Tsjekkia.Dennis tapte knepent mot en belgier og en nederlender, men tok fine seiere mot estisk og tysk motstand.Victor gjorde flere fine prestasjoner, men tapte mot israelsk og nederlandsk motstand.
Turneringen var fin læring for guttene, og det var spesielt artig å se de ulike stilene motstandere fra forskjellige land har. Mange fine erfaringer på tatt med hjem til Norge.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.