Bading og natt-trening 01.-02. februar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Jan 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Påmelding:


Påmelding gjøres ved å skrive navn og fødselsdato og kontakt-tlf.nr. (bruk store bokstaver) på listen som henger opp ved dojo 1. Fristen er torsdag 24. januar. Har du ikke mulighet til å skrive deg på listen kan du sende en epost til info@njjk.noForeldre:


Vi trenger hjelp med transport fra Sognsvann til Haugerud og med nattevakter (6 eller flere voksne deler på å være våkne gjennom natten) Skriv opp på påmeldingen hva du kan bidra med! Skriv også opp hvor mange du har plass til i bilen hvis du kan kjøre.Det er mulig å delta på bare svømmingen, eller både svømming og natt-trening.Det er viktig at vi vet hvor mange vi blir siden vi må bestille mat noen dager i forveien. Hvis du er litt usikker på om du tør å overnatte alene, ta gjerne med mamma eller pappa til å sitte nattevakt! Skriv på påmeldingen om du skal være med på både svømming og natt-trening, eller bare en av delene.Det er lov å ta med en venn, skriv opp navn, alder og telefonnummer også på vennen du tar med.
Program:


Fredag:


18:15 Oppmøte på Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann. Vi har bassenget for oss selv i perioden 18:30 – 19:30. Etter svømming, bading, herjing og leking i bassenget drar vi opp til Haugerud. Vi kjører ca. 20:00.20:30 Registrering av de som skal delta på natt-trening. Bagasje og soveposer legges inn i dojo 2.20:35 Pizza og kos.20:45 lek, innebandy, film Det blir servering av popcorn!23:30 Zzzzzzz... Det på tide å finne soveposen for de fleste, men det er alltid noen som har våkenatt på natt-treningen og det blir mulighet for både innebandy, lek og film. Sovetid i dojo 2; her er det stille fra nå av og det skal være absolutt minimalt med gåing mellom dojoene.Lørdag:


08:00 Frokost – alle spiser frokost som serveres fra kjøkkenet.


09:00 Treningsøkt


10:30 Natt-treningen er ferdig, alle bidrar med rydding og rengjøring. Foreldrene kan gjerne og bistå ifm. henting av barna.Dette må du ha med:


Godt humør og god innstilling .


Badetøy og håndkle for de som skal være med og bade.


Judodrakt (venner kan evt. få låne).


Sovepose – liggeunderlag og evt. pute er valgfritt – Vi sover på mattene i dojo 2. (har du ikke sovepose kan vi sikkert hjelpe – bare spør treneren din)- Pyjamas, toalettmappe, håndkle.Forbudt på natt-trening:


Å forlate hallen og eller aktivitetene uten å få OK fra en av de voksne


Spilling på telefon eller nettbrett (det er lov å ringe). – Det er lov å spille kort, på brettspill etc.Nattevakter:


Tusen takk til foreldrene som hjelper oss og stiller opp som nattevakter slik at vi får lov til å arrangere natt-trening med overnatting i hallen.Alle barn og voksne ønskes hjertelig velkommen.Er du eldre enn 14 år og ønsker å delta, send epost til jorn.terje.krekling@njjk.no


For andre spørsmål send epost til info@njjk.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.