Oppstart trening igjen etter 1 ukes stenging

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Nov 2020

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

På pressekonferanse 26. oktober la byrådsleder Raymond Johansen fram nye innstramminger i koronareglene for hovedstaden.


Oslo idrettskrets og Bymiljøetaten har gjennomgått de nye reglene med tanke på konsekvenser for idrettsaktiviteten. De nye reglene fra 29. oktober gjelder ikke for idrett (idrettsaktiviteten) og skoler. Det er også avklart at personer man møter på trening eller annen idrettsaktivitet, man ikke skal telle som “sosiale kontakter”. Jfr. henstillingen om å begrense antall sosiale kontakter til 5-10 personer pr. uke.En utøver som trente hos oss på mandag har fredag testet positivt for covid-19. Alle som har trent med han har fått 10 dager karantene fra klubbens treninger. Vi har også vasket og desinfisert klubben grundig i dag slik at det skal være så trygt som mulig å trene hos oss igjen.Vi innfører noen nye regler fra og med treningen i morgen basert på nye erfaringer og beskjeder vi har fått fra bymiljøetaten og oslo idrettskrets:


- Har du tegn på sykdom, er i karantene/isolasjon eller covid-smittet hold deg hjemme.


- Personer som har noen i familie/husstand med covid-smitte eller der noen i familien/husstanden venter på prøvesvar etter testing, kan heller ikke delta på trening.


- Foreldre som er med barna på trening må bruke munnbind hele tiden de er i lokalet. Vi oppfordrer foreldrene til å levere barna på trening og ikke være med inn om det er mulig.


- Utøvere får max 5 min på å skifte i garderoben.


Minner om at dere ikke skal komme på trening tidligere enn 15 minutter før trening og at drakta MÅ være nyvasket. Se ellers coronaregler på http://gammel.njjk.no/index.php?id=20200817223752

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.