Oppstart 2013 eksisterende medlemmer- 14 jan for barn/ungdom

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Etter hvert semesteret evaluerer vi om vi må eller ønsker gjøre noen endringer i treningskabalen.Fordi vi skal bruke litt bedre tid i år på å planlegge og sikre en rød tråd på tvers av trenere og dager starter vi opp en uke senere enn vanlig: Første trening er mandag 14. januar 2013 for barne- og ungdomspartiene.Vår 2013 er det gjort en del endringer pga følgende faktorer:


- Til en hver tid forsøker vi å gi det beste tilbudet til barn, ungdom, junior og senior - mentalt, sosialt og fysisk. Hvis vi må prioritere blir barn, ungdom og junior prioritert.


- Trenerressurser med deres ønsker og betingelser


- Tilbakemeldinger fra trenere, foreldre og utøvere.Jiu-Jitsu partiet blir det foreløpig ingen endringer på.Judo Junior/Senior fortsetter mandag og onsdag kl. 19:30-21. Teknikk på tirsdager har vi ikke fått trener til enda men vi prøver å få til noe her.På barne- og ungdomspartiene blir det noen endringer:Ipponjudo: mandag og torsdag 18:00-19:30. Innimellom lørdager i tillegg, avtales nærmere med treneren.Kuljudo: mandag 18:00-19:30.Teknikk/Gradering: torsdag 18:00-19:00.Randoritrening med oslo og omegn for tøffe ungdommer torsdager 19:00-21:00 (de som er med her må få det godkjent av May Linn eller Jørn Terje først)Mulig vi får til egen ungdomstrening søndager 18:00-19:00 samt noen ekstra graderingstreninger på noen tirsdager, nærmere beskjed om dette kommer.Nå er det sikkert noen barn og ungdommer som lurer på hvilket parti man skal gå på. Se mer info under treningstider . Hvis du fremdeles er usikker hør med Jørn Terje eller May Linn på trening. Vi kommer til å være til stede de første treningene.

ÅRSMØTE 1. FEBRUAR 2013 KL. 18:00

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi innkaller herved alle medlemmer fra 15 år og oppover til å delta på klubbens årsmøte fredag den 1. februar 2013 klokken 18:00. Foreldre må gjerne også møte da man vil få et interessant innblikk i klubbens drift.Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag er tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.Se ellers NJJKs lover.
Hvis det er noen som ønsker å sitte i styret i NJJK eller har noen meninger om hvem som bør sitte der ta kontakt med valgkomiteen under.


NJJKs valgkomite består av følgende personer:


Leder: Birger Aune tlf: 950 21 811


Medlemmer: Ole Moland tlf: 911 72 367, Rune Sandnes tlf:920 23 027.


34 ivrige deltagelser i klubb-mesterskapet!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Jørn Terje Krekling

Med 34 deltagelser i høstens klubbmesterskap er dette en god økning fra sist gang. Etter en bra oppvarming med Therese F og Emmanuel var alle klare og spente til å gå kamper, noen for første gang! Klubbens leder, Narve, ønsket alle velkommen.


Vi var generelt imponert over hvor flinke de nygraderte utøverne var, både med fin teknisk judo - flere teknikker og en stor fighervilje. Også de aller minste i Guppyklassen viste kjempefin judo!


Det går rykter om en fantastisk kontring utført i lufta, som kunne vært kveldens fineste kast, av Jacob Gjørva. Dessverre fikk ikke dommeren med seg dette og kastet fikk ikke scoring. Men sånn er det i Judo, noen ganger kan man var uenig i dommeren men det er uansett han eller hun som bestemmer.


Arvid og Julie Sara var noen av de som kom i de tøffeste klassene. Begge viste allikevel tæl!


Alle deltakerne viste godt humør og ble godt passet på av Therese E, Birger og Narve på kanten. Sigrid, Therese og Emmanuel fikk øvd seg på å være dommere. De klarte seg veldig bra og fikk god erfaring til dommerkurs de skal være med på rett etter nyttår.


Målet med klubbmesterskapet er at alle skal få forsøkt ut teknikkene de har lært med reell motstand, få kamperfaring i trygge rammer og ikke minst kose og hygge seg i semesterets siste dag på NJJK.


Pølser, brus, kaker, vafler etc.. ble servert fra kiosken. Det virket alle fornøyd med 


Vi klarte igjen å gjennomføre et koselig og artig klubbmesterskap med en god gjeng barn og unge og er godt fornøyde!Her har dere oversikt over klassene i klubbmesterskapet:


Guppy:


Nathaniel Narciso


Kristine Mørkrid


Anneli Berg Aune


Isra Oudah


Mohammed KuatehKlovnefisk:


Tamerlan Akhmadov


Mathilde Aanerud


Ihab Amor DaqiLodde:


Mathias Decsan Kirkaune


Leyla Yedicam


Mansur Abubakarov


Karl Henrik Berg AuneSild:


Jenny Blomfeldt


Egilstein Pius


Zakaria Amasaad


Jamal YahiaMakrell:


Emily Røed


Julie Sara Strømsberg Johnsen


Matteus Samani


Nils Aanerud


Sei:


Jacob Gjørva


Didrik Falinski


Morten Leirvik


Arman YedicamTorsk:


Johannes Mørkrid


Håkon Hebæk


Herman Vognhild RustadPigghå:


Ahmed Yahia


Frederic Soetaert


Arvid SkjærstadSverdfisk:


Jonas Kilabov


Kristoffer Stordalen Hansen


Ahmed Yahia


Arvid Skjærstad

42 graderinger på NJJK de to siste dagene!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Mandag 10. desember:


Sensorene var spesielt imponert over de som fikk gult belte samt av Ashlan sin spesielt gode judobevegelser til brunt belte. Det var også 3 stk av gulbeltene som hadde trent beinhardt og gjorde en veldig god gradering - De fikk betalt med en halv grad mer enn forventet!Tirsdag 11. desember:


Det er alltid spennende med gradering til grønt belte. Til grønt belte og oppover er det noe annerledes krav enn til de lavere gradene. Blant annet må man ha trent endel utenom ordinære treninger, tatt litt mer initiativ selv og det er mye lengre siden sist gradering. Har man glemt teknikkene til gult belte som man nå må kunne enda bedre enn sist gardering? Det er langt høyere krav til grønt og risikioen for å stryke er absolutt tilstede.


Graderingen på tirsdag viste at utøverne hadde trent og pugget mye. Emmanuel og May Linn (undertegnede) som var sensorer ble imponerte over utviklingen utøverne har hatt den siste tiden og denne graderingen var bra!Her er resultatet av de to siste dagers graderinger. Har du bilder fra graderingene som vi kan legge ut på nett send de til may.linn.hystad@njjk.no .23 stk fikk 5. mon (belte med gul stripe):


Anneli Berg Aune


Jonas Vollset


Martin Gjerholm


Basem Awanzo


Mohammed Kuateh


Isra Oudah


Nathaniel Narciso


Leyla Yedicam


Ihab Amor Daqi


Kristine Mørkrid


Zakaria Amasaad


Mathias Decsan Kirkaune


Ryan Anwar


Hassan Bukhari


Håkon Hebæk


Julie Sara Strømsberg Johnsen


Morten Leirvik


Arman Yericam


Jacob Gjørva


Didrik Falinski


Johannes Mørkrid


Smilla Burri


Musa Soslangireev
4 stk fikk 5. mon med oransje lapp:


Shawn Byfuglien


Musa Soslangireev


Jenny Blomfeldt


Mathilde Aanerud6 stk fikk 4. mon:


Tamerlan Akhmadov


Mansur Abubakarov


Jonas Kilabov


Nils Burri


Emily Røed


Maia Blomfeldt1 stk fikk 4. kyu:


Gard Myhre Høyvik5 stk fikk 3. mon:


Jamal Yahia


Mats Samani


Jakob Wiren


Frederic Soetaert


Egilsten Pius
1 stk fikk 2. kyu:


Birger Aune1 stk fikk 1 kyu:


Ashlan Akmadov

830 cup - Stian Bakken med comeback-GULL!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Deltagere:Ungdommer:


Hansen Kristoffer


Morshedy Jonas


Soetaert SigridJunior U20:


Bakken Stian


Nazardad NazaraliSeniorer:


Malang Noorullah


Malang Qalander


Zoltefar Azizi


Mehdi Goja


Nazardad NazaraliUndertegnede har ikke fått noe referat pr i dag men her er resultatene for NJJK-erne:5. PLASS Kristoffer S Hansen - Ungdom U15 Gutter +66 kg


GULL til Stian Bakken - Junior U20 Herrer -60 kg.


BRONSE til Nazardad Nazarali Junior U20 Herrer -81 kg.


GULL til Noorullah Malang - Senior Herrer -66 kg.


BRONSE til Qlander Malang - Senior Herrer -73 kg.


BRONSE til Nazardad Nazarali - Senior Herrer -81 kg.GRATULERER STIAN MED COMEBACKGULL!

IPPON CUP 17/11 - 2 GULL, 4 BRONSE TIL NJJK!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2012

Originalt skrevet av: Emmanuel Soetaert

Disse ungdommene var med: Sigrid, Kristoffer, Jonas og Arvid. Emmanuel coachet ungdommene.


Bronse til Kristoffer!Påmeldte seniorer:


Zirak, Qalander, Noorullah, Nazar Ali, Bo, Mehdi, Aslan, Azizi og Nina. Coach: Oddvar.Nedenfor kan dere lese referat fra ungdommene skrevet av Emmanuel Soetaert. Webmaster har pr i dag ikke mottatt noe fra seniorcoachen men resultatene ble som følger fra seniorene:GULL Senior Herrer -66kg: Noorullah Malang


BRONSE Senior Herrer -73kg: Bo Nordlie Johansen


GULL Senior Herrer -81kg: Mehdi Goja


BRONSE Senior Herrer -81kg: Nazardad Nazar Ali


BRONSE Senior Herrer -90kg: Timur Achmadov

Det var 4 NJJK U15er som stilte opp til Ippon cup den 17/11 på Nadderudhallen i Bærum. Det var mange konkurrenter som var der fra flere steder i Norge og noen få fra Sverige. Det ble til slutt ganske mange vektklasser og derav få kamper per person.Først ute på matten var Arvid som kjempet hardt i litt over ett minutt før han fikk mot seg en dropp ippon-seo-nage som var vanskelig å forutse. I den andre kampen som varte nesten 2 minutter var det mye action og bevegelser, men igjen var det en fatal dropp ippon-seo-nage som tok Arvid på matten.Jonas var på matten omtrent samtidig som Arvid i hans første kamp og her var det også mye flytt og bevegelser på matten. Da Jonas prøvde seg på en dropp ippon ble han kontrert og falt på ryggen, noe som ga en ippon til motstanderen. Den andre kampen var tøffere med flere harde de-ashi-barai forsøk fra motstanderen som satt Jonas i forsvarsstilling som igjen ledet til 2 shido. Jonas måtte gi opp den tredje kampen pga av en fotskade påført i 2. kampen pga en litt hard de-ashi-barai.Sigrid kom som tredje mann (eller førstejente på kamparealet). Kampen var veldig aktiv med mye bevegelser og flere gode forsøk fra begge sider. Mot slutten ble Sigrid overrasket av en Koshi-Guruma som ga en waza-ari til motstanderen fra Vestlandet. Den andre kampen var enda mer aktiv med igjen flere gode forsøk fra begge parter og etter en kvasi-bryting episode med flere sekunder kroppskontakt så klarte motstanderen å ta dra armen over nakken til Sigrid og utføre et liksom Kubi-Nage kast som ga en waza-ari.Kristoffer ble plassert i en utfordrende vektklasse. Den første kampen startet med et skikkelig høyt tempo og mye ashi-waza fra begge parter. Her var det mye action! Etter et tøft angrep så mistet Kristoffer litt balanse, noe som ble utnyttet av motstanderen for å prøve seg på en ko-uchi-gari som ga ham seier. Den andre kampen var tøff, men med en veldig balansert situasjon som ledet til ekstra tid. Kristoffer kom tilbake på matten med en ‘killer attitude’ og utførte nesten med en gang en uslåelig tai-ostoshi som ga ham en utvilsom ippon og en god anledning til å gå videre. Kampen på neste runde var også veldig aktiv med god ashi-waza og bra bevegelser som endte i Ne-waza til motstanderens fordel. Det endte med en bronse til Kristoffer.Kjempe innsats fra alle 4 som hadde en fighter innstilling hele veien!

Er du klar for å velge?

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Des 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Du som medlem/forelder er velkommen med å gi innspill på dette da vi i styret ikke ønsker å ta en avgjørelse der flertallet ikke har blitt hørt.Valgene er som følger:


1: Rød med blå detaljer


2: Blå med lyseblå detaljer


3: Blå med rød detaljerVi har en poll på facebook som dere kan gå inn på, velg den av overallene som deres synes er finest og stem på den, dette er så demokratisk at den overallen med flest stemmer blir den NJJK skal smykke seg med i mange år fremover så her er det bare å stemme!Vennlig HilsenNarve Bjørneseth


Leder NJJK
Julebord 15. des for de voksne - medlem, forelder, NJJKvenn

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Nov 2012

Originalt skrevet av: Therese Eikum

ALDERSGRENSE 18 ÅRVI HAR BESTILT BORD PÅ BIG HORN PÅ AKER BRYGGE KL. 18.00ALLE BETALER FOR MAT OG DRIKKE SELV.BINDENDE PÅMELDING INNEN TORSDAG 6.12 PÅ OPPSLAGSTAVLA I NJJKs LOKALER, ELLER PÅ NJJK’S FACEBOOKSIDER.


Klubbmesterskap og avslutning 12. desember

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Nov 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Tider:


Innveiing/registrering: kl. 17:45


Kampstart: ca. kl. 18:30Generell informasjon:


Alle klubbens utøvere kan delta på klubbmesterskapet.


Det blir fine premier til alle, samt en liten matbit og sosialt etter konkurransene!


Klubbmesterskapet og semesteravslutningen er gratis.


Ta med hele familien som heiagjeng!!


Påmelding på oppslagstavla eller til pamelding@njjkGradering 10. og 11. desember

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Nov 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Barn/ungdom


- Hvitbelter(til gul lapp eller stripe): mandag 10. desember kl.18:00-19:00


- Gulbelter(til orange lapp eller stripe): mandag 10. desember kl.19:00-20:00


- Orange og oppover(til grønt og oppover): tirsdag 11. des kl. 18:00-20:00Junior/Senior alle grader:


mandag 10. des Kl. 20:00-ca.21:30
Generell informasjon alle graderingerPris: Graderingen koster 300,-. Prisen inkluderer sensorer, nytt belte eller stripe, graderingsmerke, judopass (til de som ikke har fått det før)Hvem:


Det er treneren som melder på utøvere til gradering. Hør med treneren din eller idrettslige ansvarlige (May Linn og Jørn Terje)om du er aktuell for gradering. Til grønt belte og oppover forventes det at utøver har trent endel utenom vanlig trening. Jo høyere beltegrad jo høyere krav. Hvis du skal til en høyere grad (grønt ++) snakk med treneren din i god tid i forkant for et treningsopplegg.
Ta med:


- Judopass om du har dette.


- 300 kr


- Judodrakt


- Fra grønt belte og oppover (barne- og ungdomsparti) eller går på junior/senior parti (alle grader): En du kan vise teknikkene på.13 judoutøvere i Sverige i helgen!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Okt 2012

Originalt skrevet av: Therese Färnström

Vi var 13 st judokas från NJJK som deltog på helgens gog-cup i Stenungsuns, Sverige.


På tävlingen var det närmare 300 deltagare med bältesgrad gul, orange och grönt.


Sammanlagt med coacher + föräldrar och deltagare var vi hela 26 st som hejade fram våra utövare.


Vi starta resan kl 6.00 på morgonen och vi sista var hemma lite före 24.00 så det var en lång spännande dag med mycket vänting, nervösitet och massa tålamod. Alla gjorde en super innsatts både på judo mattan och på sidan av, vi alla hjälpes åt och coatcha, filma och hålla varandra värma under tävlingen.Våra deltagare var: Tamerlan, Mansur, Miguel, Jamal, Matteus, Jakob, Egilsten, Jenny, Jonas K, Arvid, Frederik, Sigrid och Joan.Coacher: Therese Färnström, Emmanuel Soetaert, Alfredo Chinchilla, Magnhart Johannesen.Först ut var U-11 och U-13Vår minsta deltagare var Tamerlan som bara är 6 år men hade fått dispans och få tävla med dom mellan 8-10 år. Han gjorde de jätte bra och vann första matchen på ippon efter 13 sekunder med en koshi-guruma.


Efter halva andra matchen gör Tamerlan en fin ippon-seoi-nage som han får ippon på. Hans sista match gick full tid och motståndaren vann med en yoko. Tror att vi hade en besviken Tamerlan efter den matchen men efter prisutdelning med medalje runt halsen så såg han nöjd ut och efter en super insatts så borde han vara det.Sen var det Mansur sin tur upp på mattan, han knuste sina svenska motståndare. Första matchen så kasta han ippon efter 13 sek med ett snyggt Koshi-guruma.


Andra så fick han in en harai-goshi som även enna var ett ippon. Sista matchen var det dags för osoto-gari. Mansur kasta 3 olika kast som resulterade i Ippon, mega imponerande!Så var det Miguel sin tur. Här var det flera deltagare så dom var indelade i 2 st pooler. Miguel kom på en 3 plats och gjorde fina kamper. Först vann han på tai-otoshi som resulterade i ippon. I sin andra match gick dom full tid och


dommarna gav vinsten (1p) till motståndaren. Tredje matchen lyckades Miguel få en wazari på en osoto-gari. Då var han i semifinale, den matchen var tuff och det stod lika efter 3min. Dommarna valte å ge segern till motståndaren (1p) och då blev det sista match för Miguel.Egilstens först match vann han på en yoko med tekniken de-ashi-harai. Andra matchen var tuff och jämn men så åkte egilsten på en o-soto-gari som motståndaren fick en wazari för. I den tredje så tapade han men en yoko och i sista vann han efter full tid på en yoko med samma teknik som första matchen de-ashi-harai. Egilstein kom på en tredje plats.Jamal blev slängt tidigt i 1 matchen på en hiza-guruma som gav ippon. I andra matchen fick motståndaren en yoko, som dommaren på sidan tyckte var ippon och efter diskusion så blev det omgjort till wazari för motståndaren.


Skulle ha sett Jamals ögon som lyste revansh så gick han in och kasta osoto-gari som att det var hur lätt som helst och vann på ippon. supert=)! Sista matchen vann han på fulltid med en yoko.


Jamal kom på en andra plats!Jenny fick enligt mig blandt dagens tuffast grupp. Så små och ettriga("ivriga") svenska tjejer. Här det stor skillnad från tävlingar


i Norge enligt mig. Jenny gjorde en super innsats, dom två första matcherna gick i förlust på fasthållning med dom svenska tjejerna


var verkligen tvungen att jobba för att hålla Jenny nede. Dom andra resulterade i oavgjorda matcher. Dom var världigt jämna och tuffa som Jenny gjorde jätte bra med sitt starka grep och fina försök till olika tekniker.Jakob och Matteus fick återigen tävla imot varandra. Dom tävlade imot varandra i första matchen. Dom gick hela tiden ut och det var en jätte tuff och spännande match. Jakob med sina fina försök till kast och Matteus styrka som gjorde att han löft Jakob upp från mattan men lyckades inte få kastat han. Vinnande ur matchen kom Jakob med en fin wazari.


Där efter gick Matteus sin andra match och där vinner han med en yoko med tekniken koshi-guruma.


Nu var det Jakob sin tur mot samma motståndare det blev en tuff match som gick hela tiden ut men motståndaren lyckas och få in en yoko och motståndaren vinner. Pga att alla vunnit lika många matcher går det på poäng och


Jakob kommer på 1:a plats och Matteus på 2:a plats.Frederiks först match vann han på en wazari med kouchi-gari, i andra vann han på ippon med en ouchi-gari. I tredje matchen gick han mot en motståndare som var ett huvud längre än Frederik, det var en jämn och tuff


match som tyvär slutade i ett ippon kast till motståndaren. Frederik kom på en 2:a plats.Då hade klockan blivit 15:00 och då skulle dom börja med U-15, U-17, U-20, dam och herr.Först ut av våra äldre judokas var Arvid, första matchen var en jämn och tuff kamp som motståndaren fick en wazari och


ned i fasthållning. Arvid klappar då han har fått ont i handledet. I andra matchen så åkte Arvid tidigt i matchen på ett ipponkast. Det var en tuff grupp och Arvid gjorde en bra insatt.Jonas först större tävling och det gjorde han väldigt bra. Han vann första på fasthållning. Sen hade han två väldigt tuffa och jämna matcher som tyvär resulterade i förlust. Jonas kom på 3:e plats.Sigrid fick starta med två matcher som var jämna långt in i matcherna, sen oturligt fick motståndrana in kast så dom resulterade i förlust. Sen i sista matchen får Sigrid fasthållning som motståndaren inte hade en chans att komma sig ur. Sigrid kom på en 3:e platsSist ut var Joan som knuste sina motståndare. Vann första i fasthållning, andra fick Joan wazari på o-uchi gari och ned i fasthållning i 20 sek som gav ippon. Tredje matchen gav wazari på en osoto-gari och fasthållning som gav ippon.Som sagt en jätte bra insats av alla utövare och tack för all hjälp av coacherna och alla föräldrar. Guld värt!Referat fra foreldremøtet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 17. Okt 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var et godt oppmøte på foreldremøtet denne gangen. Ca 20 foreldre dukket opp. 10 stk var foreldre av nybegynnere, resten var foreldre til de andre på barne-og ungdomspartiene. Fra styret var nestleder Magnhart Johannesen og styremedlem May Linn Hystad representert. Styremedlem og shopansvarlig kom innom på slutten av møtet.Kiosk


NJJK sin kiosk har vært foreldredrevet og vi ønsker å fortsette med dette. Vi ønsker at dette er et sosialt og hyggelig tiltak der utøvere, foreldre og venner kan få en liten godbit (vafler, kaker e.l.) eller noe å drikke (te, kaffe etc..). Hvis kiosken kan tjene litt penger er det flott men det er ikke vårt hovedmål. Vi har billige priser som i hvert fall skal dekke kostnadene med kiosken. NJJK etterlyser foreldre som kan gjøre et bidrag her. Gi beskjed til oss hvis du er interessert!Dugnad


Det er dugnad 15. oktober klokken 19:00. Nybegynnerpartiet som slutter kl. 18:30 kan starte før.Kommunikasjonskanaler


Vi opplever at det er vanskelig å få gitt tilstrekkelig informasjon til medlemmer og foreldre. Nettsiden, der det meste skal stå, sjekkes ikke jevnlig. Lapper delt ut på treningene blir ikke alltid videreformidlet. Noen ganger har vi administrasjonen her i NJJK ikke fått delt ut lapper og lagt alt ut på nett som planlagt. Etter sist foreldremøte fikk vi tilbakemelding om at alle ville ha all informasjon på e-post i tillegg til at vi legger det ut på nettsiden vår.


Vi har derfor sjekket ut ulike nyhetsbrevtjenester og skal sette dette i gang i løpet av høstsemesteret.


Foreldrene på dette møtet(10.oktober) var også enige i at e-post var riktig kommunikasjonskanal.Shopen


Vi har nettopp fått et monter ved inngangspartiet der vi skal vise hva som selges i shopen. Therese Eikum som er shopansvarlige viste frem en sekk og de nye playmo-judo-figurene som kan være fine julegaver/kalendergaver. Les også om shopen og åpningstider på NJJK sine nettsider.Gradering


Før hadde vi kun en gradering for barna. Dette har ført til veldig lange graderinger, litt mye kaos og for liten tid til de høyere gradene. Vi har nå endret dette og delt opp graderingene:


Barn og ungdom:


Gradering hvitbelter/hvitt belte med gul lapp: 10. desember klokken 18:00


Gradering gulbelter og gulbelter med oransje lapp: 10. desember klokken 19:00


Gradering grønt-brunt belte: 11. desember klokken 18:00


Junior/Senior (De som trener kl. 19:30 på mandager og onsdager):


Alle beltegrader: 10. desember kl. 20:00.


Stevner og sosiale arrangementer for barna og ungdommene


Se aktiviteter pr parti på www.njjk.no. Påmeldingslister skal nå bli hengt opp i god tid på oppslagstavla. I løpet av semesteret vil vi som sagt få opp en nyhetsbrevtjeneste der vi satser på å sende ut e-post til alle med informasjon om alle arrangementer. Vi skal også bli flinkere til å legge ut nyheter på nettsiden vår om kommende arrangementer. Husk å sette av datoen 1-2/12 da det er natttrening. Det er kanskje det barna synes er mest moro hele semesteret!Informasjon om treningen


Fra i høst har vi delt opp i kuljudo og ipponjudo. I tillegg kommer nybegynnerpartiet som vi tenkte å slå sammen med de andre barna etter et 10 ukers introduksjonskurs. Vi har vurdert tilbudet nøye og ser at vår plan ikke er den mest optimale for utøverne blant annet grunnet flere nybegynnere enn forventet samt noe mindre ressurser på trenersiden enn ønskelig.


For å gi barna det mest optimale tilbudet mentalt, sosialt og fysisk kommer vi ikke til å slå sammen nybegynnerne med de andre før etter jul. NJJK er veldig opptatt av å gi utøverne en trening med god kvalitet, disiplin og god individuell oppfølging slik at alle trives. Treningene vil fortsette å starte klokken 17:30, men på onsdagene vil nybegynnertreningene vare til 19:00, ikke 18:30.Foreldrene på møtet virket fornøyde med løsningen.Vi vil for øvrig informere om at vi er veldig stolte av trenerne våre. De fleste har trenerkurs og lang erfaring med det å være trenere. Noen av trenerne har også gjort det svært bra i konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Klubben satser på videreutvikling av trenerne og dekker alle utgifter for trenerne i forbindelse med relevant oppdatering og kursing.Tilbakemelding på treningene


Vi fikk tilbakemelding fra foreldrene at de ønsket mer samarbeid med andre klubber i nærheten. Foreldrene er fornøyd med tilbudet vårt. I tillegg fikk Therese Färnström spesiell ros for sin ryddighet som lagleder på stevner.


Vi ønsker å bli bedre og tar derfor imot tilbakemeldinger med glede. Idrettslige ansvarlig for judo er May Linn Hystad og Jørn Terje Krekling. May Linn pleier å være tilstede på onsdager og Jørn Terje pleier å være tilstede på mandager. Ta gjerne en prat med oss da eller send e-post til may.linn.hystad@njjk.no . Det er også mulig å nå oss på tlf 41440311.Andre tilbakemeldinger


Kom gjerne til oss på trening eller send e-post til info@njjk.no .


NJJK har nytt telefonnummer!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 6. Okt 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Etter mange år med private nummere er endelig NJJK verdige sitt eget nummer.Nummeret er:934 72 602.MVH


Narve Bjørneseth


Telefontilgjengelig leder :)Innkalling til foreldremøte

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Sep 2012

Originalt skrevet av: Magnhart Johannesen

Agenda•Gradering


•Kiosk


•Høstens Dugnad


•Stevner


•Sosiale arrangementer for barna


•Kommunikasjonskanaler


•Informasjon om treningen


•Informasjon fra styret


•Tilbakemeldinger fra foreldre


•Informasjon om shoppen


•Eventuelt
Dersom dere har tema som dere ønsker å ta opp på møtet, send gjerne en e-post til info@njjk.noDet vil bli servert kaffe og kaker. Ta med godt humør.Med Vennlig Hilsen
Nestleder


Magnhart Johannesen
Referat Juba Pool nr 3 - 2012

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Sep 2012

Originalt skrevet av: Therese Färnström

Lördagen den 22 september var det juba pool nr 3 i ippons dojo på Bekkestua.


Det var hela 90 st judokas varav 8 st från Njjk. Våra deltagare gick sammanlagt 29 kamper


och vi vann 21 st kamper! En super insats av våra judokas.Våra deltagare var:Emily Røed


Jenny Blomfeldt


Tamerlan Akhmadov


Mansur Abubakarov


Jacob Wiren


Matteus Samani


Jamal Yahia


Victor RøedFörs ut var Tamerlan och Mansur som gjorde det jätte bra på kamperna sina. Dom vann alla sina matcher.


Tamerlan vann sin första match på en super fint tai-otoshi. Andra matchen fick motståndaren ont och


bröt matchen. Sista matchen så kastar Tamerlan motståndaren på wazari (kosh- guruma)och förjer upp i kesa-gatame å


vinner matchen på Ipppn.


Mansur första match kastar han motståndaren efter 11 sekunder på en o-soto-gari som blev ippon.


Andra matchen kastar han motståndaren och får wazari(koshi-guruma) och förljer upp i kesa-gatame och håller i 20 sek.


Sista matchen vinner Mansur på Ippon efter ca 5 sekunder, han slänger motståndaren på en korsi gurumaSen var det tjejerna som ska ut på matchan. Både Emily och Jenny tävlar i samma klass och får fyra matcher var.


Jenny vann alla sina matcher. Första så fick hon 2st wazari på ko-soto-gake. Andra matchen var mot Emily, matchen var


jämn och när det var 10 sekunder kvar så lyckades Jenny göra en ko-soto-gake på Emily som resulterade i yoko.


I tredje matchen till Jenny lyckas hon göra återigen en ko-soto-gake som hon fick wazari för.


Sista matchen åker Jenny på ett kast och ligger under men när det är 30 sekunder igen så kastar hon ippon med o-soto-gari.


Emily hade lite otur i första matchen då hon snubblar till och motståndaren får poäng och vinner utan att igentligen


kastat Emily. Hennes andra match var tuff och efter halva matchen åker Emily på ett kast. Tredje av Emilys matcher


så gick det 10 sekunder så kastar hon Ippon på o-soto-gari. Fjärde matchen var mot Jenny.
Jamal fick tre st kamper. Första blev en jämn match som blev seger till motståndaren.


Andra matchen kontrar Jamal bakåt och får till ett snyggt Ipponkast. Sista matchen gör han ett ipponkast men en


klockren tome-nage.Jacob och Matteus gick i samma klass och fick fyra matcher var.


Första matchen gick mellan klubbkompisarna, där Jacob fick in ett ipponkast med tai-otoshi.


Jacobs andra match vann han efter 11 sekunder på tai-otoshi. Tredje vann han på ipponkast


med korsi-guruma. Sista matchen blev tuffars som resulterade i en förlust.


Matteus förlora sin andra match men tredje matchen vann han på fasthållning (kesa-gatame)


och fjärde hade Matteus fasthållning med motståndaren hade gjort illa sig och gav upp.Victor fick 4 matcher, första matchen blev oavgjort. Andra matchen vann han på o-soto-gari som han fick ippon på.


Tredje vann han i fasthålling (kesa-gatame). Sista matchen fick han ippon på tai-otoshi.Som sakt en Super insatts av alla utövare, föräldrar och hejarklack!
Oppstart Knøttejudo høsten 2012

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 19. Aug 2012

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Kurset går over 12 treninger og treningene følger skoleåret i forhold til ferier. Birger Aune er ansvarlig trener.Grovmotorikk, kroppskontroll, balanse og lek er stikkord for innholdet.Knøttejudo er utviklet for barn fra 3 til 6 år. Våre instruktører har lang erfaring i trening av små barn og har gjennomført knøttejudoinstruktør kurs i regi av Norges Judoforbund.Hjertelig velkommen til høstsemesteret.Oppstart treninger høsten 2012 for eksisterende medlemmer

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Aug 2012

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Vi vil med det nye opplegget forsøke å legge til rette for at utøvere med ulike ønsker/interesser i forhold til judotreningen kan trene samtidig. Oppvarmingen vil være felles, for så å dele opp i to partier hvor mengden og typen judo vil variere noe. Trenerne vil være kjente for alle utøverne.Opplegget er utviklet i Sundsvall Judoklubb - Sveriges største klubb og tilpasset NJJK.Se under for beskrivelse av Ippon-judo og Kul-Judo.Ippon-Judo


Passer for utøvere som vil fokusere på teknisk judo og konkurransejudo. Her må du være motivert for å lære konkurransevarianter og mye repetisjoner for å bli så dyktig du kan som utøver av idretten judo. Det er naturlig at du deltar på konkurranser også utenfor klubben.Kul-Judo


Passer for utøvere som vil lære judo samtidig som aktiviteten inneholder mye lek, turn, akrobatikk og andre øvelser som vil variere treningene. Judodelen inneholder noe mindre terping på detaljer og mer fokus på grunnprinsipper. Kul judo vil gi deg variert bevegelseserfaring og god kroppsbeherskelse samtidig som det er mye lek på treningene.I utgangspunktet velger utøver selv om han/hun vil trene på ippon- eller kul-judo men trenerne kan flytte på utøverne etter hvert ved behov.Noen judofilmer for inspirasjon:)

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Aug 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth


Lyst å prøve? Kom innom da vel!JUDO?


Variert og allsidig trening og moro for barn og ungdom mellom 7 og 15 år.


Oppstart 3. september kl. 18:00-19:30Fortløpende opptak av voksne nybegynnere mandager og onsdager 19:30-21:00 (fra og med 15 år).Knøttejudo?


Aktivitetstilbud for barn i alderen 3-6 år.


Oppstart 4. september kl. 17:30JIU-JITSU?


Fortløpende opptak av voksne nybegynnere mandager og torsdager 19:30-21:15 (fra og med 15 år).Få mer informasjon på www.njjk.noJiu-Jitsu - Dan grad oppnådd og tildelt instruktør i NJJK!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Jul 2012

Originalt skrevet av: Thomas Myhre

Deler av Jiu-Jitsu gruppa til NJJK reiste også i år til den største årlige treningsleiren i Sverige - sommerleiren i Katrineberg. Denne hadde også i år jubileum, i år var det 20. året denne er blitt avholdt akkurat her.Nytt av året var at ungdom/barn hadde fått sin egen dag - tirsdagen - til trening, lek og moro. Påfølgende onsdag var det imidlertid full gass for de eldre ungdommen og oss voksne.Det hadde vært fullt kjør fra start onsdag med oppsatte treninger i forskjellige forsvar, samt egne kurs, møter og annen opplæring for instruktører i løpet av dagen. Jiu-Jitsu gruppa ankom fra Norge noe etter lunsj torsdag og vi var rimelig hurtig på matta etter ankomst.Som vanlig var arrangementet meget godt tilrettelagt og alt fungerte meget bra. Det er gjennom fire hele treningsdager full innlæring og repetisjon i nåværende teknikker, nye teknikker, forsvar mot kniv, pistol og annet våpen. Det blir også hvert år lagt inn judo, slik at vi kan lære og dra nytte av den fine balansebrytingen og kroppskontrollen judoutøverne har. Treningen foregår i grupper, oppdelt etter beltegrad.I år, som alle år tidligere foregår graderinger gjennom uken. Det var i år graderinger til blått og brunt belte (kyu) og svart belte (dan). I tillegg til dette er det egne tester på de høyere dan grader - vår instruktør Rune Sandnes, 3. dan, hadde meldt opp vår Arne Ivar i år.Graderingen til høyere dan foregår lukket og vi andre har ikke muligheten til å være med på disse. Allikevel vet vi antallet som testet til ulike Dan-grader, og det er med stor glede, respekt og ydmykhet at vi gratulerer Arne Ivar Hansen som den eneste som bestod testen og ble gradert til svart belte, 2. dan.Godt miljø som det er, mottok Arne Ivar velfortjent honnør og gratulasjon av alle for sin innsats - vi er veldig stolte av vår instruktør som bestod graderingen.Søndag var hjemreise dag, med litt svenskehandel på vei hjem, før vi fikk en pust i bakken søndag kveld før ukestart igjen.Vi håper at vi kan reise avgårde med flere utøvere neste år - dette er en virkelig flott og nyttig leir.PS! Vi minner om at Jiu-Jitsu gruppa trener som vanlig mandagene og torsdagene fra klokken halv åtte - de som vil være med, er velkommen.Ønsker alle en god sommer.
Jiu-Jitsu - graderinger vårsemester 2012

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Jun 2012

Originalt skrevet av: Thomas Myhre

Jiu-Jitsu gruppa hadde siste offisielle trening sist torsdag (eventuelt dato om du ønsker) og påfølgende mandag (eventuelt dato om du ønsker) var satt av til vårens graderinger.De som var meldt opp til testing var:Glenn Gylmer Bach


Magnhart Johannesen


Bjørn T. Haugen


Thomas W. MyhreInstruktør Rune Sandnes, 3. dan, var den som testet og han hadde satt opp et rimelig hektisk opplegg for oss. I tillegg til å vise (bevise) vår kjennskap, kunnskap og kompetanse på/til teknikkene på respektive belter, ble vi kjørt på ytterligere individuelle tester hver enkelt av oss.Frederik Samuelsen, 5. kyu, hadde "gleden av" å få være vaskeklut og kasteball under graderingen, en jobb han utførte svært tilfredsstillende. Frederik fortalte oss alle at han overlevde og ville leve til å se neste dag - vi takker Frederik for at han var så sporty.Vi var alle temmelig slitne etter graderingen da det til tider gikk heftig for seg, og etter endt testing fikk vi pratet oss i mellom, tøyet ut, snakket erfaringer og tøyset litt mens Rune hadde en prat med hver enkelt av oss.Man kunne ta og føle på spenningen under oppstilling da resultatene skulle gis - dette var en vanskelig, men erfaringsrik kveld.Følgende utøvere bestod graderingen og har oppnådd ny grad i Durewalls Jiu-Jitsu.Glenn Gylmer Bach - 5 kyu - Gult belte


Magnhart Johannesen - 4 kyu - Oransje belte


Bjørn T. Haugen - 3 kyu - Grønt belte


Thomas W. Myhre - 2 kyu - Blått belte.Jiu-Jitsu delen av NJJK skal forsøke trene som vanlig gjennom sommeren, vi får se hva oppmøtet blir, og vi benytter sjansen til å ønske våre kjære medmedlemmer en riktig god sommer.Thomas
Sommerfesten lørdag 16.6 er avlyst!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Jun 2012

Originalt skrevet av: Therese Eikum

Sommerfesten lørdag 16.6 blir desverre avlyst!


Det er de dårlige værutsiktene, og dårlig oppslutning/påmelding som er årsaken.


Det var nok også mange som, forståelig nok, syns det ble litt kort varsel ang. dato.Vi satser på bedre oppmøte til juleavslutningen, og neste års sommerfest!Strålende innsats på klubb-mesterskapet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Jun 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var mange spente utøvere før kveldens klubbmesterskap. Figheterinnstinktet var tilstede hos de fleste og det virket som om alle hadde det gøy. Foreldre og søsken var engasjerte og det hele var veldig hyggelig.Kveldens vektklasser:Chihuahua-klassen


Mathilde Aanerud


Musa Soslangireev


Egilsten Pius


Jamal Yahia


Emily RøedFoxterrier-klassen


Victor Røed


Mats Samani


Staffan KarlsenPitbull-klassen


Jonas Morshedy


Herman Rustad


Sais Eltujev


Frederic SoetaertDobermann-klassen


Ahmed Yahia


Arvid Skjærstad


Sigrid Soetaert


Therese FärnströmRottweiler-klassen


Eskil Aalerud


Kristoffer Stordalen Hansen


Jonas KilabovGrand Danois-klassen


Ole Moland


Therese Färnström


Mathias Cyborg Hansen


Vilaly YurchenkoAlle kjempet hardt og vi fikk se innimellom noen pene teknikker. Spesielt Mathias Cyborg Hansen viste luftige kast i sin vei til gull i voksenklassen. Mathias ble klubbmester vår 2012!


Lars Moland var tilskuer denne gang siden han ikke turte å møte lillebror Ole Moland i kamp. Lurer på om Narve som tidligere har vunnet mot Lars Moland også holdt seg unna i frykt for å møte Molandbrødrene? :-)Av barna imponerte blant annet Jonas Kilabov både trenere og tilskuere ved å holde både Eskild og Kristoffer i holdegrep. Jentene var også veldig flinke i år og sto på selv om de måtte gå med de sterke gutta.


Musa Soslangireev fikk klubbmesterskapets beste fighter pris for barn og ungdom mens Therese Färnström stakk av med denne prisen for de voksne.Det var mange som hjalp til med å arrangere klubbmesterskapet slik at det hele ble veldig vellykket. Tusen takk til trenere, utøvere og foreldre som hjalp til.Dette var siste trening for barna, mens juniorene og seniorene fortsetter å trene i hele sommer. Noen av de eldste ungdommene kan få lov til å trene med juniorene og seniorene så lenge de får lov av en av de idrettslige ansvarlige (May Linn eller Jørn Terje).NJJK ønsker alle en god sommer!
Hilsen stevneleder May Linn32 utøvere besto vårens gradering denne uken!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Jun 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

6. mon med gul lapp:


Zihsan Ahmed


Adrian Ytterland


Shawn Byfuglien


Staffan Karlsen5. mon:


Adrian Zaim Berntzen


Arthur Tamboise


Ayman Mhamdi


Clement Tamboise


Daniel Zaim Berntzen


Emil Deck


Francois Albin-Amiot


Karl Henri Wik


Lars Bjertnæs


Mathilde Aanerud


Nicolas Clerc


Sophie Bjertnæs


Sofia Chinchilla


Thomas Jensen


Tobias Johannesen5. mon med oransje lapp:


Alba Haraldsen


Daniel-Rene Bjerkevoll


Emily Røed


Jonas Kilabov


Maia Blomfeldt


Stian Strand4. mon:


Jamal Yahia3. mon:


Miguel Chinchilla


Said Eltujev3. kyu:


Andreas Reistad karlsen


Arvid Skjærstad2. kyu:


Petter SundhDet var en hektisk kveld og vi tar forebehold om eventuelle feil. Send e-post til undertegnede om dere finner feil i listen.Sensorer:


Jørn Terje Krekling


Alfredo Chinchilla


May Linn Hystad


Felipe Valle


Honorære grader til våre fantastiske NJJKere Alfredo og Stig

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Jun 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Både Alfredo og Stig har bidratt med masse kompetanse i klubben i tillegg til sine store prestasjoner utenfor klubben. Alfredo er fremdeles barnetrener i klubben; noe vi setter stor pris på. Han er for mange den personen man kan lære mest teknikk av. Teknisk guru er han omtalt som. Alfredo er en artig skrue som det er lett å bli glad i.Det er en god stund siden Stig har vært trener i klubben. Også han er kjent for å være en god tekniker og ikke minst en god strateg judomessig. Stig er flink til å rose når man gjør noe bra og er en flott person på alle måter.NJJK er kjempestolte over å ha Alfredo og Stig i klubben.Se mer om hvorfor de fikk utdelt gradene sine på judo.no
Klubbmesterskap og avslutning for semesteret 13/6 kl. 17:30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mai 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Tider:


Innveiing/registrering: kl. 17:45


Kampstart: ca. kl. 18:30Alle klubbens utøvere kan delta i klubbmesterskapet.


Det blir fine premier til alle, samt en liten matbit og sosialt etter konkurransene!Klubbmesterskapet og semesteravslutningen er gratis.
Ta med hele familien som heiagjeng!!
Påmelding på oppslagstavla eller til pamelding@njjk.no
Gradering mandag 11. juni

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mai 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Barn/ungdom


mandag 11. juni


Kl. 18:00 - 19:30Junior/Senior


mandag 11. juni


Kl. 19:30-21:00


Hvis det er få juniorer og seniorer som skal graderes er det mulig at vi holder vanlig trening. Hør med treneren din.Graderingen koster 300,-Inkluderer:


Sensorer


Nytt belte eller stripe


Graderingsmerke


Judopass (til de som ikke har fått det før)Husk judopass om du har dette!Hvem skal gradere seg?


Det er treneren som melder på utøvere til gradering. Hør med treneren din om du er aktuell for gradering.Hvis utøver som skal graderes ikke kan på graderingsdagen ta snarest kontakt med undertegnede helst på e-post eller eventuelt på tlf 41440311 så finner vi en løsning. Vi håper alle kan den 11. juni da dette er enklest for oss.Alfredo er Europamester!!!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Mai 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Undeer veteran EM som ble arrangert nå i helgen vant Alfredo sin klasse og endte endelig opp med gull. Det har blitt gode valører ved tidligere anledninger også, men nå gikk han helt til topps. NJJK gratulerer deg så mye med innsatsen!Se også rapport på judo.noStolt HilsenKlubbleder NarveMobilretur søndag 29/4 klokken 1500

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Apr 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Nå er tiden inne for at vi skal samle inn telefonene. Møt opp på haugerud 1500 i morgen søndag og få utdelt gensere bager og kort som skal gis til de man samler inn fra.Husk at det må være minst 1 person i hver gruppe på 18 år.Vi sees i morgen!Mobil Hilsen


leder NarveVær med på dugnad for innsamling av mobiler!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Apr 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

NJJK er med på årets mobilretur. Dette er en årlig innsamling av brukte mobiltelefoner. Og til dette trenger vi deres hjelp!Det vil i løpet av uken komme informasjon på de forskjellige partiene om hvordan man kan være med på aksjonen.Vi kommer til å gjennomføre vår dugnad søndag 29. april. Dere vil ha muligheten til å dele ut informasjon i nærområdene der dere skal samle inn før dette slik at folk er forberedt på at dere kommer.NJJK har satt seg som mål å samle inn 900 mobiler, klarer vi dette?Det vil lønne seg å være med, hvert av innsamlingslagene får utdelt en pose som har plass til ca 60 mobiler og NJJK gensere. Om du/dere klarer å fylle posene med mobiler så får dere genseren!!Dersom dere som deltar er under 18 år, må man ha med foresatt da Telenor krever dette av forsvarlighetsgrunner.Følg med på trening denne uken og fyll bagene:)For mer informasjon om aksjonen kan man lese herMobil hilsen Leder NarveFlere medaljer til NJJK i årets individuelle NM!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Mar 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Et fyldigere referat kommer snart, men her er resultatlistenResultatliste NJJK:GULL


Therese Färnström -52 Senior Damer


(Mohammed Reza Seghati -90 + åpen - trener hos NJJK men har ikke rukket å bytte klubb enda)SØLV


Kristoffer Stordalen Hansen +66 U15 Gutter


Stig Traavik Åpen klasse -73 Senior HerrerBRONSE


Therese Färnstöm Åpen -63 Senior Damer


Alfredo Chinchilla -66 Senior Herrer


Abdul Azizi Zultefar -73 Senior Herrer4. PLASS


Jonas Morshedy U15 -38 Gutter5. PLASS


Qalander Malang -73 Senior Herrer


Abdul Azizi Zultefar Åpen -73 Senior HerrerKom og hei på NJJKerne på NM i Larvik!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mar 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Disse deltar fra NJJK:


Ungdommer:


Jonas Morshedy


Kristoffer Stordalen Hansen


Sigrid SoetaertSeniorer:


Mohammad Reza Sedaghati (går for IL Stålkameratene)


Therese Färnström


Kim-Seraphus Brynildsen


Stig Traavik


Alfredo Chinchilla


Qalander Malang


Zolteqar AziziSe mer info om sted og tider herSend sms eller ring lagleder May Linn om du har spørsmål: 41440311NJJK på Vårspretten 10. mars

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Mar 2012

Originalt skrevet av: Therese Färnström, Alfredo Chinchilla og May Linn Hystad

Deltagere:Barn:


Miguel Chinchilla


Victor Røed


Jakob WirenUngdom U15:


Arvid Skjærstad -50kg


Jonas Morshedy -38kgLagledere:


Therese Färnström


Alfredo Chinchilla


Morten Hirre


May Linn HystadReferat


Miguel fikk et lite sjokk på første kampen da en liten kineser/japaner fikk han over skuldrene og Miguel landet på en fin og myk ippon. Deretter våknet Miguel til og fikk prøvd judoen sin med to seire og ippon scoringer med Osoto og til slutt tapte en på Wazari i en hektisk kamp som gikk ut tiden. Fin kamptrening!Victor imponerte med å vinne første kamp etter 10 sek med en nydelig O-uchi-gari. Andre matchen tok hele 15 sek der han viste en kjempeflott dropp-seoi-nage. Siste kampen var litt tøffere og han måtte gå hele kamptiden ut. Victor vant her med wazari på holdegrep (kesa-gatame).Jacob hadde sammenlagt 3 matcher. Han startet mot Lucas Serverin Toldnæs fra Sande, de kjørte hele matchen og Jacob vant på wazari. Andre matchen kjørte han mot Lucas Moen Gallagher fra Ringerike, Jacob fikk til en o- soto- gari og fikk yoko. Han fulgte opp i holdegrep (kesa-gatame) og klarte å holde i 25 sek.


Siste matchen kjørte Jacob mot Ragnar Christophersen fra Ippon. Det var en tøff motstander men Jacob vann på Ippon med ett utrolig pent kast (koshi-guruma aktigt).


Jacob presterte utrolig bra.Arvid hadde glemt at han hadde meldt seg på men etter intensiv ringing så fikk vi tak i han og han kom til Bølerhallen i full fart. Derfor fikk han ikke den oppladningen han trengte for å prestere maksimalt. Første kampen var jevn og på en bedre dag hadde Arvid vunnet denne. Men i dag ble det tap. Neste og siste kamp var mot en veldig sterk og tøff motstander og det ble tap her og.Jonas begynte sterkt med å vinne med å kaste til ippon. De to andre kampene tapte han dessverre.Utøverne fikk god trening og trenerne fikk se hva vi må øve mer på.


Det var god stemning i Bølerhallen på vårspretten og vi oppfordrer flere til å delta neste gang!
Onsdag 29. febr: ÅRSMØTE,ingen trening. Les årsberetning her

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Feb 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi går gjennom hva som er skjedd i klubben i 2010 og litt om hva som kommer til å skje i 2011.Det vil ikke bli noen ordinær trening når årsmøtet foregår.Her kan dere se årsberetningen slik den er pr i dag. Det kommer fler bilder samt at noe ikke er på plass enda.
Infomøte MANDAG 27.februar, kl. 18.30 - 19.30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 19. Feb 2012

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Vi i NJJK ønsker å invitere alle foreldre med barn som trener i NJJK til en kveld der vi kan gi informasjon om klubben og dere kan få diskutert tema dere er opptatt av.Vi fra NJJK vil informere litt om:


- Sosiale tiltak i klubben


- Drift av kiosken her


- Hvordan treningen foregår


- Konkurranser og stevner


- Organisering av dugnader


- Håndtering av skader


- KontaktinformasjonVi vil gjerne høre deres synspunkter, forslag, ønsker og spørsmål.


Sammen skaper vi en levende klubb der det er gøy å trene og trygt å være!!Vennlig hilsen


Narve Bjørnseth


May Linn Hystad


Ingunn Rangul Askeland
Vel møtt!
ÅRSMØTE 29. FEBRUAR 2012 KL. 18:00

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Feb 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi innkaller herved alle medlemmer fra 15 år og oppover til å delta på klubbens årsmøte Onsdag den 29. februar 2012 klokken 18:00. Foreldre må gjerne også møte da man vil få et lite innblikk i klubbens drift.Hvis det er noen som ønsker å sitte i styret i NJJK ta kontakt med valgkomiteen under.


NJJKs valgkomite består av følgende personer:


Leder: Birger Aune tlf: 950 21 811


Medlemmer: Ole Moland tlf: 911 72 367, Rune Sandnes tlf:920 23 027 ,
Rekruttering på sentre i nærmiljøet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Jan 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Thomas Myhre

Alna senter 27. desember - Bjørn Kaare og NarveTveita senter 29. desember - Ihsan, Jonas, Lars V, Kjetil, Therese, Jørn Terje, Embla, Tobias og May LinnBryn senter 21. januar - Magnhart og Thomas
Referat Tveita senter (skrevet av May Linn):


Vi møtte mannsterke på Tveita senter i romjulen, litt tilfeldig da de fleste meldte seg på det siste døgnet :-) De fleste hadde på seg judodrakt og det gjorde oss veldig synlig i tillegg til den fine aluminiumsfiguren vi har skaffet oss. Som er litt stor til å ta i bilen så undertegnede tok den likegreit med på t-banen der figuren og jeg fikk mange undrende blikk :-) Vi fikk delt ut masse flyere på de 3 timene på Tveita. Det hjalp mye da vi fikk lov av vekteren å stå ved t-banen. Siden vi var såpass mange ble det også veldig sosialt og hyggelig der vi konkurrerte om å dele ut flest flyere. Lurer på om Jonas vant...Referat Bryn senter (skrevet av Thomas):


I forbindelse med verving og for å gjøre klubben ytterligere kjent i nærmiljøet var det, lørdagen den 21. januar, to staute karer fra vår Jiu-Jitsu som hadde meldt seg til tjeneste. Denne ettermiddagen, etter en økt med teknikktrening, pakket Magnhart og Thomas med seg bord, plakater og annet materiell inn i bil og satte nesen mot Bryn Senter – her hadde styret ordnet så vi fikk stå på stand. Bilen til Magnhart, Magnhart selv og Thomas trosset snøstormen og kom frem nesten like hele.


Vi hadde fått en fin plass rett utenfor matbutikken og det var masse mennesker på senteret denne dagen. En sentervakt ryddet plass for oss, slik at vi fikk satt opp bordet og den flotte plakaten våres. Selvfølgelig stilte vi mannsterkt i klubbens egen hettegenser, begge i størrelse xxxxxl, samt at vi hang opp en judodrakt på veggen, la frem litteratur, noen belter og brosjyrer på bordet. Det ble også klistret opp noen plakater her og der, slik at info til de som bare tuslet fordi kunne leses - spesielt angående våre åpne dager.


Vi valgte en ikke helt offensiv og veldig pågående metode mens vi var der, men det lot til at de som skjenet litt mot standen, oss, bøker og belter var mer enn villig til å ta med en flyer eller to – også en del barn. I tillegg, på de få timene vi var der, var det mange som stoppet for en prat, noen mer interessert enn andre, men hyggelig allikevel – kanskje vi ser noen av disse i dojo’en fremover? Det var også artig at flere gamle krigere, også flere svartbelter i både jiu-jitsu og judo, kvinner og menn, norske som utenlandske – stoppet for å si hei og prate litt – det er positivt.


At spesielt undertegnede ble sulten under denne tiden, overrasker nok ingen – dette tok Magnhart seg av, slik at vi begge fikk litt i kroppen – også litt god kaffe.


Etter hvert så vi oss ferdig og pakket effektivt sammen igjen og fikk kjørt rekvisitter og annet tilbake til klubben på Haugerud – begge således fornøyd med innsatsen. Skulle det i alle fall komme noen innom og vi på sikt får et medlem eller to (helst mer) på grunn av dette stuntet – var det verdt det.


Oppfordrer flere til å gjøre noe liknende og/eller være med på det samme. Så lenge en er flere, og kan holde hverandre med selskap, er det en helt ålreit greie å kunne bidra med noen timer en dag en har tid.

Oppstart trening våren 2012

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Jan 2012

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Knøttene starter semesteret på tirsdag 24. januar kl 18:00For alle partiene foruten knøtter er oppstart uke 2, dvs på uken som starter mandag 9. januar.Alle kan møte på de partiene de gikk på i høst den første uken, så er det mulig vi gjør noen justeringer i forhold til oppdeling etterhvert og da får alle beskjed via trenerne.Treningstidene er som for høst 2011, nettsidene vil snart bli oppdatert.