Klubbmesterskap våren 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Jun 2003

Først ut var klassen XX-Small. Embla Holten, Mina Kristoffersen, Anentan Kanaganathan, Snorre Aas og Linn Nygaard var deltagere. Linn vant alle kampene sine!



Deretter var det utøverne i X-Small klassen. Deltagerer var Simen Aas, Alexander Magnussen, Jehan Kanaganathan og Martin Gagnum. Dette ble et rent oppgjør med utøvere som nettopp har fått gult belte, men vi så mya bra kjemping, og bra innsats!



I klassen Small deltok Emil Nilsen, Ole Jørgen Walmestad, Håvard Kaasen, Leon Jacobsson og Robert Johanson. Emil og Håvard har nettopp fått gult belte, men viste allikevel at de ikke ville la seg slå bare fordi motstanderne hadde høyere beltegrader.



I klassen Medium var følgende deltagere med Jonas Tuft, Vegar Kristiansen og Brage Fredriksen.



Klassen Large besto av Marius Sandem, Robin Mauseth, Patrick Mauseth, Petter Andersen og Kristoffer Granøe.



I barneklassene blir det ikke samlet poeng (iht. NIFs reglement for barneidrett), og det ble delt ut medaljer og diplomer til alle deltagerne.



Klassen X-Large var en av to rene ungdomsklasser, og en "ekte" klubbmester skulle kåres. Deltagere i den første puljen var Ole Moland, Magnus Hoset Dahl, Hauk Jacobsson og Mette Johansen. Ole Moland trakk det lengste strået i denne puljen, og vant foran Mette Johansen.



I den andre puljen møttes Håkon Kristiansen, Kenneth Nygaard, Thomas Strøm og Magnus Norum. Her ble det jevnere, med tre utøvere som alle hadde to seire. Det endte med avansement for Kenneth Nygaard, og Thomas Strøm. Bra prestasjon av Thomas, som har gult belte. Ole Moland og Mette Johansen slo sine motstandere i semifinalen, og møttes i den store finalen. Ole kastet en flott tomoe-nage, og ble klubbmester.



I klassen XX-Large møttes Martin Hemmer, Erik Rudlang, Øyvind Stiansen og Jørgen Bergquist. tre utøvere sto med 3 seire, og Øyvind Stiansen vant gruppen på innbyrdes oppgjør. Gratulerer!





I klassen XXX-Large deltok Mathias Hansen, Lars Moland, May Linn Hystad, Kjetil Ellingsdalen, Eivind Skjollby og Kristoffer Halmøy. Mathias valset lett gjennom hele lista med motstandere, og tok (kanskje den gjeveste) tittelen i årets klubbmesterskap.



Masse bilder fra klubbmesterskapet:


- Klubbmesterskap vår 2003, del 1


- Klubbmesterskap vår 2003, del 2



God sommer til alle. Vi sees etter ferien!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.