Sølv til Mette i A-turnering i Spania

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Mar 2005

Om turen (Mette forteller)


Fredag morning den 18/3 møttes de eldste på ungdomslandslaget på Gardermoen. Andreas og May Linn var coacher på turen. Vi skulle på A-turnering i Spania. For at vi skulle komme oss dit, måtte vi mellomlande i London. Det gikk helt greit. Etter et par timer i London kom vi oss videre. Flyet vi tok derfra gikk til Malaga, der stevnet/leiren skulle være.Vi ble tatt godt imot og kom oss fort til hotellet. Der spiste vi grei mat før vi hoppet i seng.Lørdag var stevnedagen. Nivået var høyt med de beste utøverne fra Spania, Portugal, Tsjekkia, Irland, Danmark og Norge. I tillegg deltok noen klubbutøvere fra England. Totalt 400 utøvere.BESTE NORSKE: Mette fikk sølv! Første norske medalje i A-turnering på lenge.
Mette var først ut av de norske


Hun gikk i -57 klassen.


I første kamp møtte hun en spansk utøver som hun raskt kastet på o-uchi gari. Neste kamp var mot en spansk landslagsutøver. Denne kampen ble noe hardere. Mette scoret med o-uchi gari, kata-guruma og uchi mata. Hun fikk også inn et armbend, men hun ble avbrutt med en gang hun fikk ut armen til uke (!!!). Tredje kamp var mot en dyktig portugisisk utøver. Mette startet noe usikkert, og ble kastet to ganger på venstre seoi-nage. Hun beholdt likevel fokus og kastet motstanderen med en feiing til ippon etter ca halv tid. Mette var dermed i finalen.


Finalemotstanderen var Joanna Pereira, en meget dyktig portugisisk landslagsutøver. Mette åpnet bra og angrep mye. Litt ute i kampen klarte portugiseren å få et godt nakkegrep. Hun utnyttet grepet og kastet Mette på uchi mata til ippon.


Sølv til Mette etter strålende innsats!Se hele referatet på judo.noKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.