NJJK ble beste klubb med 11 medaljer

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Apr 2005

22. april dro vi en bil og en 9-seters bilbuss oppover mot Levanger.


Dette er desidert den morsomste turen NJJK drar samlet på!


Det tar 7,5 timer å kjøre hver vei. Og det er faktisk ikke kjedelig i det hele tatt!


Zebrasangen har fått nye vers, Lars har endelig blitt slått i ”ikke le eller vise tennene”-leken. Ny regjerende mester er Jørn Terje! Lars har derimot blitt et kilemonster!Ikke alle sover like bra i en treningshall men det stoppet ikke NJJK i å gjøre det nok en gang kjempebra på stevnet!I år var det 320 deltakere fra 32 klubber i Åpent Trøndersk Mesterskap som er et norgescupstevne. Det var med 4 svenske klubber og to deltakere fra Afghanistan!NJJK ble beste klubb med 8 gull, 1 sølv og 2 bronse.Resultater:


GULL * 2: Stian Bakken (Barn og UG -38)


GULL: Aleksander Bakken (UG -42)


GULL * 2: Islam Tsoroev (UG -73 og UJ -73). Fortjente egentlig medalje i åpen senior -73 også men tapte sølvmedaljen på poeng og fikk 4. plass. Litt rart men sånn er det når 3 stk vinner over hverandre. Slo Igor som kom på 2. plass!


GULL * 2: Mette Johansen (UJ -63 og JD -63)


GULL: May Linn Hystad (SD -57)


GULL: Jørn Terje Krekling (Åpen -73)


SØLV: Ole Moland (SH -60)


BRONSE: Ole Moland (JH -60)


BRONSE: Jørn Terje Krekling (SH -73)Uplassert, men gjorde en veldig bra innsats: Joachim Bakken, Lars Moland, Niklas Bakken og Sam JeddiSøndag var det treningssamling med Svein Gårdsjø som trener. Vi fikk lære noen nye morsomme teknikker i newasa og gått mer i dypden på seoi-nage og yoku-tomoe-nage. Så var det randori etter forespørsel fra undertegnede (-: Litt synd at ikke alle ble igjen på hele treningssamlingen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.