Rolig årsmøte

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Feb 2006

Originalt skrevet av: Kristoffer Halmøy

Andreas Strand ble valgt til dirigent, og taklet jobben bra. Styret gjorde rede for sin jobb i 2005, og det ble presentert medlemsstatistikk. Medlemstallene i 2005 viste 146 aktive medlemmer og 193 medlemmer totalt.



Regnskapet ble presentert med et overskudd på ca 35.000,- kroner. Budsjettet for 2006 ble også godkjent med 27.500,- i minus grunnet ekstra vedlikehold som er nødvendig. Medlemskontigenten ble også vedtatt økt til 250,- kroner fra år 2007. Komiteen for Henrik Lundhs Minnefond kunne fortelle om en økning i fondet på ca. 36.000,- kr i 2005.



Forslaget til nytt styre ble enstemmig vedtatt;


Leder - May Linn Hystad


Nestleder - Morten Kompen


Styremedlem - Arne Ivar Hansen


Styremedlem - Kristoffer Halmøy


Styremedlem - Helge Johansen


Styremedlem - Alex Zografos



May Linn Hystad blir dermed NJJKs første kvinnelige leder. I en klubb med en 46 år lang historie vil mange mene at dette absolutt var på tide.



Styret informerte om en ny pris som er opprettet. Prisen "årets utøver" skal deles ut årlig til den beste konkurranseutøveren i klubben. Vinner for den første prisen, og årets utøver i NJJK 2005 ble Mette Johansen. Hun er på junior-landslaget, har vunnet 3 Norgescup-stevner, NM for ungdom, fått gull i vestcup, sørmlandstreffen og british open, sølv i finnish open og a-turnering i spania, og har deltatt i EM og OL for ungdom.



Det forrige styrets siste vedtak var å tildele Eivind SKjollby livsvarig medlemsskap. Livsvarig medlemsskap kan deles ut til medlemmer som har gjort seg særlig fortjent til det i klubbens virke. Eivind SKjollby har vært formann i en årrekke, og drev omtrent NJJK på egenhånd en lang periode på 90-tallet. Vel fortjent!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.