830 CUP 25.oktober 2008

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Okt 2008

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi var 13 påmeldt til dette stevnet. 4 stk måtte melde avbud men 9 tok turen til Kongsberghallen sammen med lagledere Andreas, Dag og May Linn.


Først begynte turen med at vi dro til feil hall :-) Vi kom noe sent på grunn av denne omveien men det ordnet seg siden det var noen hyggelige arrangører ..Barna startet. Vi hadde med oss Kristoffer Stordalen Hansen, Eskild Aalerud, Zeineb Habib og Ihsan Aatif i barneklassene. Det var synd og kjedelig at Zeineb fikk seg en smell i hodet slik at hun ikke fikk gått mer enn en kamp. Ihsan imponerte oss, jeg fikk til og med spørsmål om hvem denne flinke jenta var i etterkant :-) Fighterspiriten var på topp hos alle og vi så mange positive bevegelser. Alle barna fikk gullmedalje og vi er godt fornøyd med innsatsen, spesielt med tanke på at de fleste barna ikke har så mye erfaring fra stevner enda!Så var det ungdommenes tur: Bjørn Kaare Aune, Joakim Andersen, Niclas Berger, Stian Bakken og Simen Aas.


Det var noen tøffe ungdomsklasser. Ingen av våre deltakere lot seg skremme og gikk på for fullt. Selv om det ble noen tap var figtherinnstillingen tilstede hos alle! De som ikke vant så mye trenger ikke bekymre seg - med litt mer erfaring blir dette kjempebra.Stian og Simen var storfavoritter og tok gull. Stian tok 2 gull, et i U15 og et i U17. Simen prøvde seg i Juniorklassen som ble slått sammen med to vektklasser over. Det ble litt vel tøft for Simen men han ga de noe å bryne seg på.Joakim tok Bronse som er veldig bra med tanke på så få stevner han har gått før!Moren til Eskild hadde bakt kake - det synes tilskuere, lagledere og deltakere var veldig kjekt. Veldig god sjokoladekake!En veldig fin tur.Oppfordrer alle til å melde seg på Ippon Cup som er lørdag 08 November – dere må melde dere på til uken, se oppslagstavle!Vennlig hilsen May LinnKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.