3 BRONSE TIL NJJK i Nyttårsstevnet!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Jan 2010

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Håvard Hamarsland

Lørdag denne helgen sendte nok en gang NJJK sine stolte krigere ut for å samle edelt metall. Denne gangen til nyttårsstevnet i Mjøndalen. Håvard, Marius og Carl Magnus deltok i senior herrer +81, siden -90 og -100 ble slått sammen. Mohammed kom akkurat for seint til innveiningen for senior og fikk bare deltatt i U20 -90. May Linn deltok i senior damer +57, siden -63 og -70 ble slått sammen og Terje var med som lagleder.



Marius deltok for første gang etter en stygg skulderskade. Det ble dessverre tap i alle kampene, det skal nevnes at han veide inn på 83kg og dermed var minst i klassen, kanskje det hadde gått bedre om han hadde gått i -81. Det viktigste er i alle fall at Marius har tatt det store steget tilbake konkurranse.



For Carl Magnus var dette det andre stevnet, etter et opphold på mange år, og han viste at treningen på Haugerud har gitt fremgang fra ippon cup før jul. Det ble seier i en kamp og uten krampe hadde det nok blitt to.



Håvard var tilbake i konkurranse, også han for første gang på mange år. Han kom videre fra gruppen som var tøff, men tapte etter en hard kamp (mot den senere klassevinneren) i semifinalen og det ble bronse.



May Linn har ikke trent noe særlig de siste to årene. Det var i utgangspunktet 5 i vektklassen. Dessverre var to syke og de trakk seg etter hvert. De to sterkeste i tillegg til May Linn var igjen. May Linn fikk rett og slett bank :-), men hun ga god motstand… i hvert fall i første kamp. Det ble allikevel en 3. plass da Birgitte Ursin trakk seg etter klassen allerede hadde startet. Nå er det snart en uke siden konkurransen og May Linn er fremdeles støl.



Mohamed begynner også å komme i form. Han slo blant annet Lars Petter Holst fra Ippon. Mohamed vant to kamper og tapte to. Han endte på en fin bronseplass. Med litt mer trening blir det edlere valør.



Konkurranselysten har nå våknet i flere NJJKere og vi håper det kommer flere til, som ønsker å trene hardt frem mot og kjempe i NM på hjemmebane.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.