Selvforsvarskurs for jenter starter 3. september kl. 19:30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Aug 2013

Originalt skrevet av: Magnhart Johannesen

Vi starter opp med et nytt selvforsvarskurs den 3. september klokken 19.30. Dessverre står det 2. september i reklamematerielle for kurset. Kurset går over 6 tirsdager og skal hjelpe dere med å bli tryggere dersom dere skulle bli utsatt for en kriminell handlig som en voldtekt.



Vi vil gå igjennom noen punkter i forhold til å forhindre at overfall skjer. Vi vil også vise og trene på teknikker som gjør at dere kan komme dere løs fra situasjonen. Vi bygger på japanske tradisjoner for jiu jitsu, men vår stilart er modernisert av Kurt Durewall slik at den samsvarer med norsk og svensk lovgivning. Det er viktig at de teknikkene vi bruker er skånsomme overfor angriper, men like fullt effektive. Vår jiu jitsu er basert på å utnytte motstanderens kraft mot han selv. Derfor er formen veldig godt egnet for kvinner/jenter da vi har som mål å få mest mulig effekt med minst mulig kraft.



For å melde seg på kurset sender dere en e-post til info@njjk.no . Dere vil da få en bekreftelse fra oss med litt mer informasjon.



Pris: Gratis (sponses av Oslo idrettskrets)



Med vennlig hilsen



Magnhart Johannesen


Nestleder i Norsk Judo og Jiu-jitsu klubb


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.