Fin innsats av NJJK i Østlandscup 4

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Okt 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling og Birger Aune

I U13 stilte NJJK med Karl Henrik Berg Aune, Jamal Yahia, Mansur Abubakarov, Sindre Krekling, Emily Røed og Victor Røed.



Karl Henrik gikk energisk ut, med mange angrep og stor aktivitet i alle kampene sine. Dessverre holdt det bare til en uavgjort, og resten tap.



Sindre tapte sin første kamp, men den neste vant han med en flott ko-uchi-gake, som er en av teknikkene som vi har arbeidet mye med på de siste treningene, i siste kamp måtte dessverre motstanderen trekke seg pga skade.



Victor vant 3 kamper og gikk en uavgjort. Han viser fortsatt varierende teknikker, særlig i Tachi-waza, men trenger å fokusere litt mer på overgangen til ne-waza.



Jamal og Mansur var i samme klasse, og åpnet med et internt oppgjør. Dette bar preg av at de kjenner hverandre godt og kampen endte uavgjort uten at noen av dem hadde fått en scoring. Mansur fikk en uavgjort kamp til og to seire, mens Jamal fikk et tap og to seire.



Emily fikk en uavgjort og to tap.



Alle viste stor innsats og vi ser også resultater av det vi fokuserer på trening.



I U15 stilte NJJK med Johannes Mørkrid og Frederic Soetaert. De fikk gå sammen i en sammenslått klasse med seks utøvere som veide fra 55 til 66 kilo. Det ble fem tøffe kamper for begge to. Både Johannes og Frederic hadde gode kamper mot klassevinneren, men det holdt ikke til seier. Johannes vant det interne klubboppgjøret med et teknisk godt kast og direkte overgang til holdegrep. Johannes fikk i tillegg en uavgjort. Uoppmerksomhet i overgangen til bakkekamp kostet Frederic flere tap, og også Johannes har en del å hente defensivt på denne delen av judokampene.



Eneste utøver fra NJJK i U18 var Sigrid Soetaert. Hun gikk i en klasse med fire deltakere. De to første kampene var ganske tøffe, men Sigrid viste seg som den sterkeste i begge og leverte et par fine kast. I den siste kampen var Sigrid overlegen og vant klart med kast og direkte kontroll i holdegrep på bakken.



Tusen takk til laglederne Birger Aune, Jørn Terje Krekling og Emmanuel som fulgte opp utøverne.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.