NJJK vant 9 medaljer i NM 2016 i Levanger

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Mar 2016

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Seniorene gikk på lørdagen.Veronica gikk i -63 kg damer og den ene kampen varte hele 14 minutter inkludert golden score før hun fikk inn sin første uchi mata i judokarrieren. God slåssing også mot resten ga som resultat bronsemedalje, noe hun også fikk i åpen klasse inntil 63 kg litt senere på dagen.May Linn fightet bra i den tyngste dameklassen hvor hun etter mye jobbing fikk kastet tidligere NJJKer Sigrid Sotaert på en o-uchi gari. I den andre kampen i klassen ble det tap mot fortsatt sterke Marie Thue Holm.Musafir slåss bra -66 kg herrer, vant to kamper, men måtte gi tapt mot de beste som var svært sterke på grepsfighting. Musafir deltok også i åpen klasse inntil 73kg og vant en kamp her før motstanden ble for sterk.Mohammad har akkurat kommet tilbake fra Iran og stilte rett i NM etter bare en judotrening på Haugerud, - men med mye trening fra Iran i kroppen. Styrken og teknikken til Mohammad var det ingen som kunne stå i mot og han herjet som han ville i alle kampene og avsluttet den siste med kast og holdegrep.Etter en god middag på banketten lørdag kveld var det ungdommene som skulle slåss på søndagen.På grunn av en strykning i -34 kilo klassen ble utøverne her flyttet opp og Fathalla måtte konkurrere sammen med Egilsten i -38 kilo


klassen. Fathalla var som aller letteste utøver likevel en av de mest tekniske og dynamiske og hadde flere fine teknikker slik at han kom frem til semifinalen. Her møtte han en betydelig større og sterkere motstander og tapte. Fathalla var likevel godt fornøyd med å ha fått bronse i sitt første NM.På motsatt side klarte også Egilsten å komme frem til semifinalen, hvor han sikret seg finaleplass i de aller siste sekundene med en fin Harai goshi. I finalen ble det tap etter en taktisk blemme i siste halvminuttet av kampen.I klassen inntil 42 kg stilte NJJK med tre utøvere, Mansur, Jamal og Victor.Jamal hadde ikke helt dagen, og var i tillegg den aller letteste i vektklassen.


Mansur fightet veldig bra med god teknisk judo og vant alle de tre innledende kampene. I den siste innledende matchen varte kampen i over 7 minutter før han dro den i land.I semifinalen møtte Mansur klubbkompis Victor som hadde kommet gjennom de innledende kampene med fin judo og ett knepent tap. Det ble seier til Victor i semifinalen men i finalen tapte Victor igjen knepent mot samme utøver han tapte for i innledende kamper.Lagledere Jørn Terje og May Linn var mektig stolte av hele NM-gjengen og ser frem til neste NM i 2017 da vi skal ha med enda flere og levere minst like gode resultater.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.